İnegöl Büyükelçileri Ağırlayacak

İnegöl Büyükelçileri Ağırlayacak

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği(İMOS) tarafından geçtiğimiz yıl ilki Afrika kıtası büyükelçilerinin katılımı ile gerçekleştirilen ?İnegöl Dünya İle Buluşuyor? etkinliğinin ikincisi, 7-8 Kasım tarihlerinde Amerika Kıtası büyükelçilerinin İnegöl´e iştir

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği´nin İnegöl´ü ve İnegöl mobilyasını dünyaya tanıtmak için geçtiğimiz yıl başlattığı ?İnegöl Dünya ile Buluşuyor? projesinin ikincisi 7-8 Kasım tarihlerinde Amerika Kıtası büyükelçileri ile gerçekleşecek.

10 ÜLKEDEN KATILIM OLACAK

Konu ile alakalı bir açıklamalarda bulunan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ,?Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl İnegöl Dünya İle Buluşuyor projemizin ilkini Afrika Kıtası büyükelçileri ile başlatmıştık. İlk gün söylediğimiz gibi kıta kıta ilerlediğimiz projemizde hedefimiz kentimizi ve mobilya sektörümüzü dünyaya tanıtmak. Bu sene Amerika Kıtası ülkelerinin temsilcilerini İnegöl´de ağırlayacağız. Amerika kıtasında bulunan ülkelerden 13´ünün ülkemizde siyasi misyonu var. Bu ülkelerin tamamıyla iletişime geçtik ve davetlerimizi yaptık. Nasip olursa 10 ülkenin Büyükelçi, konsolos yada ticaret ataşesini kentimizde ağırlayacağız? dedi.

DOĞRU VE GÜVENİLİR BİLGİ KAYNAĞI

Bu tip organizasyonların geleceğe dönük olduğunun altını çizen Uğurdağ, ?Bu projede hedefimiz yeni pazar arayışımızda birinci kaynaktan güvenilir bilgi alabilmektir. Geçtiğimiz yıl Afrika büyükelçileri ile yaptığımız organizasyonun ardın pek çok ülkeden mobilya sektörüne dair doğru güvenilir bilgiler aldık. Doğru isimlere ulaştık. Bu bilgileri gerek MODEF fuarında gerekse kendi yapacağımız B2B organizasyonlarında kullanmaktayız. Ayrıca geçen yıl gelen pek çok büyükelçi bizlere vize ile alakalı kolaylık sağlayacaklarının sözünü verdiler. Yani siz kendinizi doğru anlatıp karşılıklı güveni sağlarsanız pazarda yol almanız kolaylaşır. Bu projede böyle bir proje? şeklinde konuştu.

İNEGÖL´Ü TANITIYORUZ

Projenin tüm kenti ilgilendirdiğini belirten Başkan Yavuz Uğurdağ, ?Biz burada sadece İnegöl mobilyasını tanıtmıyoruz, kültürüyle tarihiyle ve topyekûn ticareti ile İnegöl´ü tanıtıyoruz. Gelen misafirlerimiz kent müzemizi de ziyaret ediyor, Mobiliyum´uda geziyor, fuara da uğruyor, Ticaret Odamızda genel ticaret hakkında da bilgiler alıyorlar. Ben sizlerin huzurunda ayrıca bizlere her projede olduğu gibi destek veren İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a, iki yıldır bu projede yer alan İstanbul İhracatçı Birlikleri Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı Ahmet Güleç´e, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl´a MODEF Fuarcılık Yönetim Kuruluna ve Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han´a desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32