İNEGÖL DERBİYE DOYACAK

İNEGÖL DERBİYE DOYACAK

Süper Amatör Lig B Grubu, haftasonu 2 İnegöl derbisine sahne oluyor. Yenicespor sahasında Kafkasspor´u ağırlarken Gençlergücü de Kurtuluşspor´u konuk ediyor.

 

 

Süper Amatör Lig B Grubu´nda geride kalan 2 haftada 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak istediği gibi bir performans sergileyemeyen Yenicespor, sezonun ilk haftasında Fethiye´yi 2-0 devirdikten sonra geçtiğimiz haftayı bay geçen Kafkasspor ile karşılaşıyor. Pazar günü saat 16.00´da Yenice Sahası´nda oynanacak olan müsabakada Yenice ilk galibiyetini tatmak için çalışacakken Kafkasspor da galibiyeti seriye dönüştürmek istiyor.

 

İKİ EKİP DE 3 PUANA HASRET

Haftanın bir diğer derbisin de Gençlergücü ile Kurtuluşspor sahne alıyor. İlk hafta evinde E.Gazi Mesken ile 0-0 berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta Bordospor´a 4-0 gibi ağır bir skorla mağlup olan Gençlergücü, ilk hafta Gürsu´ya 4-0 mağlup olarak sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz hafta da ağırladığı Duaçınarı maçında yaşanan olaylar sonucunda karşılaşması yarım kalan Kurtuluşspor´u ağırlıyor. Pazar günü saat 16.00´da Sanayi Sahası´nda oynanacak olan müsabakada galibiyete hasret olan iki ekibin zorlu bir mücadele sergilemesi bekleniyor.

 

GÜVENSPOR ÜST SIRALARI ARZULUYOR

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise Karacabey deplasmanına çıkıyor. İlk hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Yeniceköy´ü 2-1 mağlup ederek güzel bir başlangıç yapan fakat 2. haftada evinde ağırladığı Emekspor´a 2-0 kaybederek galibiyeti seriye dönüştüremeyen temsilcimiz, Pazar günü saat 16.00´da Karacabey sahasında karşılaşacağı Yeniceköy´ü mağlup ederek üst sıralara adını yazdırmak istiyor.

 

1. KÜME´DE İNEGÖL HÂKİMİYETİ

1. Amatör Küme´de 4. ve 5. Gruplarda bulunan İnegöl temsilcilerimiz liderlik savaşı veriyorlar. 4. Grup´ta geride kalan 2 haftada 2 galibiyet alarak liderliğe oturan temsilcimiz Doğugücüspor, Pazar günü saat 14.00´da Fethiye Sahası´nda grubun son sırasında yer alan Akpınar İdman Yurdu karşısında sahaya çıkıyor. Temsilcimiz Doğugücü, müsabakadan 3 puanla ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürmek hem de liderliğini pekiştirmek istiyor.

 

Bir diğer 4. Grup temsilcimiz Osmaniyespor ise Yenidoğanspor mağlubiyeti ile başladığı sezonda geçtiğimiz hafta Cihansporkarşısında elde ettiği galibiyeti hayat buldu. Pazar günü saat 14.00´da Demirtaş Sahası´nda deplasmandaTütünspor ile karşılaşacak olantemsilcimiz galip gelerek üst sıraları zorlamak istiyor.

 

5. Grup´ta lider ile aynı puanda ve aynı averajda olarak 2. sırada yer alan temsilcimiz Doğanspor, geride kalan 2 haftada puan kaybı yaşamayan Esnaf Doğan´ı konuk ediyor. Bu sezon tecrübeli ve dinamik bir takım kurarak bir üst lige çıkmak için önemli adımlar atan Doğanspor, Pazar günü saat 12.00´da Kurtuluş Sahası´nda ağırlayacağı rakibi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Bir diğer 5. Grup temsilcimiz Alanyurtspor, 4-1´lik Hüdavendigarspor galibiyeti ile başladığı sezonda geçtiğimiz hafta oynanan İnegöl derbisinde Doğanspor´a karşı 5-2´lik skorla kaybederek hayal kırıklığı yaşadı. Geçtiğimiz sezon Play-Off´larda Süper Amatör´ün eşiğinden dönen Alanyurtspor, SAL hedefi doğrultusunda başladığı sezonun 3. haftasında Pazar günü 14.00´da Hürriyet Sahası´nda karşılaşacağı Bağlarbaşı´nı mağlup ederek Doğanspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14