www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL EMITT FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İNEGÖL EMITT FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Doğal zenginlikleri ve sahip olduğu turizm potansiyeliyle son dönemlerde bu alanda da adından sıkça söz ettiren İnegöl, bu yıl 23´üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMITT) görücüye çıktı. İnegöl Belediyesi´nin de Oyla

İstanbul TÜYAP fuar alanında bu yıl 23´üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) ile İnegöl, 100´e yakın ülkeden gelecek ziyaretçilere şehrimizin değerlerini tanıtmak üzere yerini aldı. İnegöl Belediyesi ve Oylat Kaplıcalarının ortak standında, İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ile şifalı sularıyla ün yapmış turizm değerimiz Oylat Kaplıcaları tanıtılıyor.

 

Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen törenle açıldı. 31 Ocak -03 Şubat 2019 tarihleri arasında ziyarete açık olacak olacak fuara katılan kurumların sunumlarında; turizm, doğa, kültür, arkeolojik ve gastronomik değerleri öne çıkarması dikkat çekti. Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜROB Başkanı Timur Bayındır, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin ile çok sayıda davetli katıldı.

 

OYLAT VE DOTUM ZİYARETÇİLERE TANITILIYOR

Fuar açılışında yapılan konuşmaların ardından, kurdele kesimi ile açılış gerçekleştirildi. Bakan Ersoy ve beraberindekiler açılışın ardından fuar alanını gezdi. İnegöl Belediyesi´nin Oylat ve DOSTUM stantları da fuarın açılmasının ardından ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oylat A.Ş. ve DOSTUM yetkililerinin karşıladığı yerli ve yabancı ziyaretçilere İnegöl hakkında sunumlar yapılıp şehrimize davet edilirken, fuarın İnegöl´e ilişkin önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19