www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl, Fuarın Gözdesi Oldu

İnegöl, Fuarın Gözdesi Oldu

TURİZM sektörünün nabzını tutan 11´inci Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 40 ülke ve 60 ilden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentenin katılımıyla kapılarını açtı. İnegöl, fuarda Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM´un tanıtıldığı stantla temsil edi

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde TÜRSAB ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi(İZFAŞ) iş birliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 11. kez ziyaretçilere kapılarını açtı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un katılımıyla açılışı yapılan fuarda bu yıl partner il Nevşehir, partner ülke ise Ukrayna oldu.

İNEGÖL TURİZM STANDIYLA FUARDA İLGİ ODAĞI OLUYOR

Turizm sektörüne dair tüm yenilikleri ve fırsatları ile katılımcı firmalara güçlü iş bağlantıları kurma fırsatını sunan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarına katılım gösteren İnegöl Belediyesi, İnegöl´ün turizmde öne çıkan değerlerinin tanıtıldığı standıyla ilgi odağı oldu. İnegöl´ün doğası ve turizm alanlarının dünyanın dört bir yanından gelen turizm şirketleri başta olmak üzere katılımcılara tanıtıldığı fuarda, Oylat Kaplıcaları ve DOSTUM büyük ilgi görüyor. Fuarda, otel işletmeleri, turizm işletmeleri, tur operatörleri, seyahat acentaları, turizm tedarikçileri ve etkinlik organizatörleri yer alıyor.

?TURİZMDE YÜKSELEN DEĞER İNEGÖL?

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 40 ülke ve 60 ilden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentenin yer aldığı 11. Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Taban, ?Turizm önemli değerlerinin buluştuğu böylesi önemli bir fuarda yer aldıklarından dolayı mutlu olduğumuzu öncelikle belirtmek isterim. Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarında ilçemizi ve ilçemizin doğal güzelliklerini tanıtıyoruz. Beraberinde de hem Doğa Sporları ve Turizm Merkezi hem de Oylat Kaplıcalarımızın tanıtımlarını yapıyoruz. Görüyoruz ki turizm sektörünün önemli temsilcilerinin yer adlığı böylesi önemli bir organizasyonda markalarıyla ile büyüyen İnegöl şimdi de Turizmde adından söz ettiriyor. Bacasız Sanayi olarak gördüğümüz Turizm alanında, şehrimizin sahip olduğu değerleri öne çıkartarak Turizmde İnegöl´ü yükselen değer haline getireceğimize yürekten inanıyorum? şeklinde konuştu.

?TURİZMDE DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ?

Türkiye´ye örnek olabilmek, ses getirebilmek noktasında Turizm´de İnegöl´ü nasıl ön plana çıkarabiliriz ve ekonomik açıdan nasıl bir katma değere bu olayı dönüştürebiliriz noktasında çalışmalar yürütüyoruz diyen Taban, ?İnegöl´ümüzün saklı kalmış doğal güzelliklerinin tanınması, bilinmesi ve dönem dönem farklı aktivitelerle ziyaret edilmesi, dolayısıyla İnegöl´ün ismini ön plana çıkartılması adına böylesi önemli fuarlara katılım gösterilmesi ile Turizm sektöründe İnegöl isminin daha fazla öne çıkacağına inancımız tam. Bizler İnegöl´e tarım ve sanayi şehri olgusu yanında Turizm şehri unvanını da eklemek istiyoruz. Özellikle Doğa Sporları ve Turizm Merkezinden sonra İnegöl´de turizmin bir konsept olarak sunulması, bununla alakalı alt yapının güçlendirilmesi ve beraberinde farklı kazanımların sağlanması adına büyük bir gayretimiz ve heyecanımız var. Yaptığımız Turizm çalıştayı sonrasında aldığımız kararlarla ne kadar doğru bir istikamet üzere olduğumuzu çok net bir şekilde görüyoruz? diye konuştu.

Türkiye´den ve dünyanın farklı destinasyonlarının dahil olduğu 40 ülke ve 60 ilden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentenin yer aldığı 11. Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı 10 Aralık gününe kadar açık kalacak.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00