İNEGÖL KÖFTESİNE ÖVGÜ

İNEGÖL KÖFTESİNE ÖVGÜ

?I like the move it, move it? adlı şarkısı ile tüm dünyada ün sahibi olan Mad Stuntman, tatilini geçirdiği Marmaris´te yediği İnegöl Köftesini çok beğendiğini söyledi.

 

Terör olaylarından haberdar olmasına karşın programını iptal etmediğini söyleyen Mad Stuntman, ileride Türkiye´ye yerleşebileceğini ifade etti.

TELEVİZYONLARDAN TÜRKİYE İLE İLGİLİ KÖTÜ HABERLERİ GÖRÜYORUZ

?İbiza Planet PartyWithDrummerJay Show & Reel 2 Real The Mad Stuntman?konsepti ile Alanya ve İstanbul Moda´da verdiği iki konserin ardından Marmaris´te açıklamalarda bulunan Stuntman, ?Burada yaşamak gerçekten çok güzel olur.Türkiye´de insanlar, konserlerimi hayranlıkla izliyor, tanışmak isteyip imza alıyorlar. Amerika´da biz sadece televizyonlardan Türkiye ile ilgili kötü haberleri görüyoruz. Ama buraya geldiğinizde buranın ne kadar güzel olduğunu görme şansınız oluyor? dedi.

?EN ÇOK İNEGÖL KÖFTESİNİ BEĞENDİM?

Özellikle İnegöl Köftesini çok beğendiğini belirten Stuntman, ?Yemekler de çok güzel. Şişmanlamamaya dikkat ediyorum ama zaten şişmanım. En çok Sultanahmet ve İnegöl Köftelerini beğendim ama özellikle onların yanında verilen biber turşusu muhteşem güzel. Her yemekte en az iki tabak turşu yedim. Ne olursa olsun Türkiye görülmesi gereken bir yer? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07