İNEGÖL KULÜPLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

İNEGÖL KULÜPLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

TWF-Budokaido (fullcontact karate) 2016 Türkiye Milli Takım Seçmeleri Bursa İl Seçmesi müsabakalarına katılan İnegöllü 3 kulüpten Baykoca,Bursa İl 2´nciliği kupasını kazandı.

 

TWF-Budokaido (fullcontact karate) 2016 Türkiye Milli Takım Seçmeleri Bursa İl Seçmesi Gürsu Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirildi. Seçmelerde İnegöl´den; Baykoca Gençlik Spor Kulübü, Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü ileİnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcu ve antrenörleri hazır bulundu.

 

KUPA BAYKOCA´NIN

30 Ocak 2016 Cumartesi günü alt minik-minik-yıldız seçmelerinde Baykoca Gençlik Spor Kulübü2´ncilik kupasını alarak büyük bir başarı sergiledi.  Şampiyonaya 14 kulüp 74 sporcu ile katılırken İnegöl´den 10 sporcu ile katılan Baykoca Gençlik Spor Kulübü´nden kategorilerinde Hasan Süleymanoğlu, Hüseyin Süleymanoğlu, AlvidaMuhammedova, Uğur Altunel ve Berat Özer birinci olurken,NarimanKahramanov, Ramazan Aslanov, Melike Özkan ve Arif İlimdarikinci oldular. Kadir Asker ise üçüncülük elde etti. Baykoca Gençlik Spor Kulübü, kategorilerindeki başarılarından dolayı Bursa İl 2´nciliği kupasını kazandı. Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü ise 5 sporcu ile katıldığı organizasyonda teşvikte Berra Su Kocal birinci, Aynisa Sema Kocal ise ikinci oldu.

 

İNEGÖL DERECEYE DOYMADI

31 Ocak 2016 Pazar günü ümit-genç-büyük-veteran seçmelerine ise toplamda 17 kulüp ve 110 sporcu katıldı. Seçmelerde Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü 10 sporcu ile katıldıkları organizasyonda Murat Efe birinci oldu. Furkan Osman Kocal, Fatih Soyer, Ahmet Çağatay Akdemir, İrem Sena Kocal ikinci oldular. Talha Avcı ise üçüncü oldu.  Veteranlardaise Özlem Kocal ikinci oldu.  Baykoca Gençlik´in4 sporcu ile katıldığı organizasyonda Ertuğrul Çelik ve Eren Ağgülbirinci olurken Tuğba Özbey üçüncü oldu.Şampiyonada antrenörlerİsmail Kocal ve Kerim Rüştü görev aldı. İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü ise 2 sporcu ile katılırken bir sporcu kategorisinde üçüncülük elde etti.

 

DESTEK BEKLİYORUZ

3 kulüp adınada sözcülük yapan İsmail Kocal, ?Spor kursları açarak spora destek olan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve lojistik desteğini her zaman esirgemeyen İnegöl Belediyesine ve İnegöl´ümüzün değerli basınına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken kulüplerimiz adına sporcularımızı tebrik ederiz. Aldığımız başarıları İnegöl halkına armağan ediyoruz ve hedeflerimize yenilerini ekledik.Bundan sonra sporcularımızın uluslararası arenalarda İnegöl´ümüzü, Bursa´mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için uğraşıyoruz ve çıtamızı buna göre hazırlıyoruz. Tabiki doğal olarak çıta yükseldikçe maliyetlerde ona göre oluyor.Ancak biliyorsunuz salon sporlarında ne yazıkki destekler yeteri kadar olmuyor. Biz de bu konuda kulüplerimiz adına gerek işadamlarımızdan gerekse yetkili makamlarımızdaki büyüklerimizden destek olmalarını istiyoruz? dedi.

 

?BAŞARIYI İNEGÖL´E ARMAĞAN EDİYORUZ?

Baykoca Gençlik Kulübü Başkanı ve antrenörüKerim Rüştü ise, ?İsmail hocam gerekenleri zaten söyledi.Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve İnegöl Belediye Başkanlığına teşekkür ederken bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyoruz. İnanıyoruzki İnegöl bizim yanımızda olacaktır. Bizlerde bu başarıyı İnegöl´ümüze armağan ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32