www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL OFF-ROAD´A HAZIRLANIYOR

İNEGÖL OFF-ROAD´A HAZIRLANIYOR

Kurtuluş Şenlikleri kapsamında yapılacak olan Off-Road yarışmalarının yapılacağı Boğazköy Barajı kenarındaki Off-Road pisti çalışmaları sürüyor.

 

İnegöl Belediyesi tarafından rehabilite edilerek yeşil alan olarak hizmete açılan eski Alanyurt vahşi depolama alanında iki gün boyunca sürecek olan Off-Road heyecanı öncesinde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pist çalışmalarını yerinde inceledi.

ŞENLİKLER DOLU DOLU GEÇECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?İnegöl´ün kurtuluş etkinliklerini farklı bir ambiyans ile kutlayalım istedik. Bu manada ayın 4´ünde başlayıp 7´si akşamına kadar devam edecek olan çok farklı farklı etkinlikleri bu bünye içerisine yerleştirdik. 4´ünde inşallah fotoğraf sergisi ile müzede başlıyoruz. 5´inde ve 6´sında etkinliklerimiz var. Off-Road ile ilgili geçen yıllarda da etkinlikler yapmıştık. Tahminlerimizin üstünde çok büyük bir ilgi görmüştü. Bununla alakalı da hemen Organize Sanayi Bölgesi´nin arka tarafı ile alakalı bir konuşlandırma yapmıştık. Cumartesi günü yine aynı böyle olduğu gibi bir sembolik gösteri çıkışı Belediyede yapılmış ve daha sonra gösteriler yapılmıştı. Bu sene de yine ayın 5´inde öğlen sonrasında inşallah startıBelediye önünden veriyoruz. Ben tüm ilçe halkımızı özellikle bu alana davet ediyorum. Hem güzel göl manzarasında pikniklerini yapabilirler hem de beraberinde buradaki etkinlikleri seyredebilirler. Biliyorsunuz Off-Road gerçekten adrenalin sporu ve burada muazzam sahnelere şahit olabilirler. Bugün bu alanı incelemeye geldik. Takdir edersiniz ki mücadele, zor arazi şartları ile uğraşmaOff-Road´ın kendi ruhunda da var. O şekle dönüştürülüyor burası. Belediyemiz çalışmaları gerçekleştiriyor. Ben bu güzel etkinlik için burada görev alan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak bu sene Kurtuluş Şenliklerini çok farklı etkinliklerle kutlamak istiyoruz. Ben tüm hemşerilerimizi aktivitelere davet ediyorum. 7. akşam Belediyemizin 145. yılı. 145 çocuğumuzun sünneti ile bu şenlikleri noktalamış olacağız? dedi.

2 ETAP KOŞULACAK

İnegöl Off-Road Sorumlusu Ekrem Aydın ise, ?Öncelikle Belediye Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bize bu imkânları sağladıkları için, bize bu ortamı yaşattıkları için tekrardan Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Belediyemizin ve Başkanımızın desteği olmasa tabi biraz daha bu işler zor olur. Sağ olsunlar bu konuda bizedestek oluyorlar. Şu anda bulunduğumuz alan seyirci etabımız. Pazar günü seyircilerimiz için düzenlenen alanımız. Toplamda yarış için 6 etabımız var. Bu 6 etap Cumartesi ve Pazar günü koşulacak. Cumartesi günü saat 14.15´te Belediye önünden seremonikstart vereceğiz ve 14.30´da burada resmi start verilecek. Yaklaşık 25 araç bekliyoruz. Bugün kayıtların son günü. Yaklaşık 19 kayda ulaştık. Akşam saatlerinde de bayağı kayıt olur. Pazar günü de her iki etapta koşulacak. Seyirci etabı ve orman etabı dediğimiz etap koşulacak ama en büyük görselin olacağı yer şuan bulunduğumuz yerde olacak? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25