www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Okyanus Kampüsü ?SPELLİNG BEE? Yarışmasında Birinci Oldu

İnegöl Okyanus Kampüsü ?SPELLİNG BEE? Yarışmasında Birinci Oldu

Okyanus koleji olarak öğrencilerimizin özgüvenlerini ve yabancı dilde kendini ifade etme becerisini geliştirmeyi hedefleyen aktivitelerimizden biri olan ?Spelling Bee? yarışması heyecanını yaşıyoruz.

 Yarışma sonrası açıklama yapana Okyanus Koleji İngilizce Öğretmeni İlkay Sevgiverdi; ?Kelimeleri akıcı bir şekilde harf harf kodlamayı öğretmekle birlikte yazım yanlışlarını en aza indirmek, kelime bilgisini genişletirken telaffuz hatalarını da azaltmayı hedeflediğimiz Spelling Bee yarışması tüm kampüslerimizde düzenlenmekte olan bir kelime kodlama yarışmasıdır. Yarışmanın ilk etabı olan bölge şampiyonasında İnegöl Okyanus Koleji öğrencimiz Çınar Deniz Yılman Bursa Şampiyonu olmuştur. İnegöl Okyanus Koleji olarak öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.? İfadelerini kullandı.

As Okyanus College, we are excited about the Spelling Bee competition which is one of our activities aiming to develop the students´ self-confidence and the ability to express themselves in foreign language.

Spelling Bee competition is a word coding competition that is being organized in all campuses, which aims to minimize the spelling mistakes while expanding the vocabulary.


In the first phase of the competition, the student of İnegöl Okyanus College Çınar Deniz Yılman was the champion of Bursa.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87