İNEGÖL SANAYİSİ YARIŞMAYA HAZIRLANIYOR

İNEGÖL SANAYİSİ YARIŞMAYA HAZIRLANIYOR

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) yöneticileri, düzenledikleri Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması´na katılımı artırmak için OSB yöneticilerini ziyaret ederek destek istedi. İnegöl OSB Müdürlüğünü de ziyaret e

 

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) yöneticileri, düzenledikleri Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması´na katılımı artırmak için OSB yöneticilerini ziyaret ederek destek istedi.

 

BOSİAD Başkanı İlker Oral, yazılı açıklamasında, geçtiğimiz yıl sadece Bursa OSB sınırları içerisindeki fabrikaların dâhil olduğu yarışmanın başarılı olduğunu belirterek, yarışmanın tüm Bursa´ya yayılmasını istediklerini ifade etti.

 

İNEGÖL´DEN DESTEK SÖZÜ

Yarışmanın Bursa´da yaşayan herkes için önemli olduğunu vurgulayan Oral, ?Bu yarışma ile aynı zamanda Bursa içindeki OSB´lerin sosyal dayanışmasını geliştirelim, artıralım da istedik. Katılım ne kadar çok olursa o derece başarılı olacağımıza inanıyoruz. BOSİAD yönetimi olarak Nilüfer OSB, İnegöl OSB, Mustafakemalpaşa OSB, Hasanağa OSB ve Kestel OSB yönetimleriyle bir araya gelerek, yarışma için destek istedik. Ziyaret edilen OSB´lerin yöneticileri yarışmaya destek sözü verdiler? dedi.

 

ALGI KIRILACAK

Oral, yarışma ile kamuoyundaki ?Sanayi çevreyi kirletiyor? algısını değiştirmek, sanayinin çevreye karşı duyarlı olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapıldığı imajını da vermek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68