İNEGÖL SEMALARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

İNEGÖL SEMALARINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

İnegöl Belediyesi katkılarıyla Türk Hava Kurumu İnegöl Sportif Havacılık Kulübü tarafından Cerrah üzerindeki Seyran Tepe´de gerçekleştirilen ?Yamaç Paraşütü etkinliği´ renkli görüntülere sahne oldu.

 

İnegöl Belediyesi ve Türk Hava Kurumu İnegöl Sportif Havacılık Kulübü tarafından organize edilen ?Yamaç Paraşütü etkinliği´ Pazar günü Cerrah üzerindeki Seyran Tepe´de gerçekleştirildi. 80 paraşütçünün atlayış yaptığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

 

İnegöl semalarında paraşütçüleri gören vatandaşlar da bu gösteriyi meraklı gözlerle izlerken, paraşütle atlayış yapanlar kadar izleyenler de eğlendi. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu İnegöl Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Özden Albamya, ?Belediyemizin katkılarıyla 30 Ağustos şenlikleri için böyle bir organizasyon düzenledik. Sporcu arkadaşlarımıza çay ve kumanya ikramında bulunuyoruz. Transport hizmeti veriyoruz. Arkadaşlarımız sabahtan başlayıp uçuş yaptılar. Saat 15.00´de hava şiddeti arttı. Rüzgâr azaldığında tekrar başlayıp akşam karanlığına kadar sürüyor. Güzel uçuşlar oldu. Türk bayrağı ve Belediyemizin bayrağı ile güzel uçuşlar yaptık. Spor şenliklerini İnegöl´ün kurtuluşuna düşünüyorduk. Başkanımız 30 Ağustos tarihine alınmasını istedi. Güzel de oldu? dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Bugün güzel bir organizasyonumuz vardı. Türk Hava Kurumu İnegöl Sportif Havacılık Kulübümüz ile birlikte yamaç paraşütü etkinliği gerçekleştiriyoruz. BEBKA´dan destek aldığımız kısa adı DOSTUM olan Doğa Sporları Turizm Merkezi projemizin tanıtımı adına da bu etkinlik önemli. Futbol popüler bir spor ama alternatif sporlara da yönelmemiz gerekiyor. İnşallah DOSTUM projesiyle çok güzel işlere imza atacağız. Yeniceköy Mahallemiz ve Cerrah-Edebey mahallelerimiz de bundan etkilenecek. Şehir dışından da misafirlerimiz olacak. İnegöl´ün tanıtımı anlamında da önemli bir işlev görecek? diye konuştu.

 

80 sporcunun katıldığı etkinliğin çok fazla duyurusu yapılmadan gerçekleştirilmiş bir etkinlik olduğunu aktaran Aktaş; ?Biz daha büyük organizasyonlara imza atmak istiyoruz. DOSTUM projemizle bunları da gerçekleştireceğiz. Kano, balıkçılık, ATV motor sporları gibi doğa sporlarında ciddi aktivitelerle karşı karşıya kalacak İnegöl. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26