www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL TAMAM

İNEGÖL TAMAM

AK Parti´nin İnegöl İlçe Başkan Adayı Mustafa Ersan oldu. Dün Genel Merkeze çağrılan 3 isimden biri olan Mustafa Ersan, Bülent Temelli´nin İlçe Başkanlığı döneminde ilçe yöneticisi olarak görev yapmıştı.

2019 yılında gerçekleşecek seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan AK Parti´de değişim ve dönüşüm genel merkezin belirlediği adaylar ile devam ediyor.

Cemalettin Torun´un istifası ile başlayan süreçte önce il başkanı belirleyen AK Parti Genel Merkezi şimdi de ilçelere el attı. Ayhan Salman´ın başkanlığında devam eden değişim sürecinde Recep Altepe´nin istifasını alan AK Parti Merkezi, yerine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı getirmişti.

İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanlarının belirlenmesinin ardından ilçe başkanlarının belirlenmesi için çalışma başlatan AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz hafta İnegöl İlçe Başkanlığında yapılan temayülde ön plana çıkan 6 adayla birlikte bir ismi daha Bursa İl koordinatörü Muhammet Balta ile buluşturdu.

Ergün Çağlar, Nezir Kuyumcu, Mustafa Ersan, Savaş Ateş, Sedat Öpçiner, Oktay Arda ve Ahmet Ünal´ın katıldığı mülakat sonrası dün Ankara´da genel merkeze çağrılan 3 isimden biri olan eski ilçe yöneticisi Mustafa Ersan, genel merkez tarafından ilçe başkan adayı olarak belirlendi. Mustafa Ersan Bülent Temelli´nin ilçe başkanlığı döneminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00