İnegöl Yararına Olan Her İşte Varız

İnegöl Yararına Olan Her İşte Varız

İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği, Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

8 Kasım 2017 tarihinde Belediye Meclisinde İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Alper Taban´a tebrik ziyaretleri sürüyor.

İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği,önceki gün Belediye Başkanı Alper Taban´a hayırlı olsun ziyaretin bulundu.

İNEGÖL YARARINA OLAN HER İŞTE VARIZ

Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Kaya, ?İnegöl´de yaşayan Bayburtlular olarak hayırlı olan her türlü hizmetin yanındayız. Kimseyi ayırmadan yapılan her işte dernek olarak var olmaya çalışıyoruz. İnegöl´ümüz gerçekten her anlamda müthiş bir şehir. Bu şehirde yaşamak bizler için bir şans meselesi. Hepimiz burada ticaret yapıyoruz, burada işimizi devam ettiriyoruz. Bizim amacımız memleketimizin kültürünü İnegöl´e tanıtmak ve unutturmamak. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan tarafından bu görev şahsıma tevdi edildiğinde bizlere halkla iç içe olmamız gerektiğinin altını çizdi. Bizlerde yaptığımız tüm çalışmalarda vatandaşlarımızın görüş ve önerilerine göre hareket etmeye çalışıyoruz. Eksikleri, aksaklar vatandaşlarımız ile birlikte tespit ediyoruz. İnegöl için, İnegöl´de yaşayan herkes için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaretiniz şahsımı memnun etti? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07