www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL YKM 4 YAŞINDA

İNEGÖL YKM 4 YAŞINDA

İnegöl´ün Alışveriş ve Yaşam Merkezi İnegöl AVM´nin bünyesinde bulunan 2011 Ağustos ayında ziyaretçileri için kapılarını açan İnegöl YKM 4. yaşını kutluyor.

 

Açıldığı günden bu yana seçkin marka karması, kampanyaları, etkinlikleri, eğlence ve yaşam alanlarıyla hizmet veren İnegöl Alışveriş Merkezi her geçen gün biraz daha büyüyor. Bünyesine kattığı yeni markaları, farklı konseptlerdeki kiralamaları, mevcut mağaza yatırımlarıyla açıldığından bu yana canlı bir dinanizm ile hizmet veriyor.

AVANTAJ VE ŞIKLIK BİR ARADA

İnegöl AVM´nin bünyesinde bulunan birbirinden ünlü birçok yerli ve yabancı markanın, binlerce farklı ürününü aynı çatı altında bulunduran YKM, hem kendi markalarıyla hem de kampanyalarıyla avantajlı ve şık ürünleriyle bölge halkının 4 yıldır şıklığına şıklık katıyor.

  PASTASI KESİLDİ

Kozmetikten, çocuğa, bayan giyimden ayakkabıya kadar 7´den 70´e herkese hizmet veren YKM mağazası mağaza ekibiyle birlikte pasta keserek 4. yılını kutladı. İnegöl YKM mağazası geçen yıl yenilediği mağazasında güler yüzlü personeliyle hizmet vermeye devam ediyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00