www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL YOLUNDA FECİ KAZA

İNEGÖL YOLUNDA FECİ KAZA

Bozüyük-Bursa yolu üzerinde İnegöl istikametinde meydana gelen kazada İnegöllü olduğu öğrenilen 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre kaza dün Bozüyük-Bursa yolunun 5. kilometresindeki taş ocağı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Çorum´dan İnegöl´e doğru gitmekte olan 20 yaşındaki M. Ali Yılmaz idaresindeki 16 F 0005 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Yol dışına çıkan araç bir süre sürüklendikten sonra ters dönerek durabildi.

HAMİLE KADIN AĞIR YARALANDI

Meydana gelen kazada araç sürücüsü M. Ali Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içerisinde yolcu olarak bulunan ve İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan 21 yaşındaki Yusuf Daştan ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç şoförü Yılmaz´ın hamile olan eşi 20 yaşındaki Rümeysa Cengiz kazadan ağır yaralı olarak kurtarıldı. Hayati tehlike kaydıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilen Rümeysa Cengiz müşahede altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden sürücü M. Ali Yılmaz ve Yusuf Daştan´ın cenazeleri savcılığın incelemesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01