İNEGÖL 80 İÇ DENETİMCİ YETİŞTİRDİ

İNEGÖL 80 İÇ DENETİMCİ YETİŞTİRDİ

İnegöl Belediyesi'nin desteği ile İnegöl Düşünce Kulübü'nün liderliğinde gerçekleştirilen ‘Bugünün Gençleri Yarının Liderleri` başlıklı konferans 28, 29 ve 30 Kasım tarihleri arasında İnegöllü vatandaşlarla buluşturuldu.

Bireysel alınması halinde yüksek bedeller karşılığında gerçekleştirilecek olan bu eğitimi, ücretsiz olarak gerçekleştiren SÜREKDER Eğitim Grubu, eğitim sonunda katılımcıların isteği doğrultusunda 130 TL’lik cüzi bir miktar karşılığında 8 sertifika ve 5 katılım belgesini kursiyerlere takdim etti. Eğitimin 1. günü programa katılan herkese NLP (Leadership and Time Managament with NLP) sertifikası ücretsiz olarak takdim edildi.

 80 KURSİYER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

2015 yılı itibari ile firmalar içerisinde en az bir iç denetleyici personel bulundurulmasının zorunlu kılınacağı için firmaların geleceğe yönelik personel ihtiyacını karşılamak ve vatandaşların gerekli sertifikalara sahip olmalarını sağlamak için devlete bağlı bir eğitim kurumundan temin edilebilecek bu belgeler 3 gün süren bu eğitim programı sonunda İnegöllü 80 kursiyere takdim edildi.

 ‘SAMİMİ BİR ORTAM VAR’

Sertifika programı esnasında bir konuşma yapan Doç. Dr. Ali İlseven, “İlerleyen dönemlerde hedef belirlemeleriyle devam edeceğiz. İnegöl’de sıcak karşılama, ilgi alaka konusunda sponsorlarımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorularınız için bana direk ulaşabilirsiniz. Sormak istediğiniz tüm sorularla veya uygulanmasını istediğiniz tüm eğitimlerle ilgili bana ulaşabilirsiniz. Benim eğitimlerim ücretsizdir. Amaç zaten bu şekilde idi. Dolu salonlara hep konuşulur ama bu kadar samimi bir ortama konuşmak benim için daha güzeldi. Yağcılık değil, samimi bir ortam var. Dışarıda oturup çay içebiliyoruz, insanlarla sohbet edebiliyoruz, bu daha iyiydi. Umarım sürçü lisan etmemişizdir, umarım beklentiyi karşılamışızdır. Kişisel gelişimin dünyadaki en sağlam kaynağı mesnevidir. Sağda solda orada burada kitap aramayın. En güzel kitap mesnevidir. Sadece yorumlamayı, sağduyu ile gerçek göz ile bakmayı deneyin. Tasavvuf, kişisel gelişimin en üst seviyesidir. İnsana hiçlik makamını öğretir, egolarını yok eder. Gören göz için bu yeter. Bazı kişisel gelişim kitapları sadece yüzeysel yazılır, sana koşabilirsin der. Senin ne anatomine bakar ne fiziğine bakar ne kültürüne bakar ne de herhangi bir şekilde zihin, fikir yapına bakar. Sadece koşabilirsin der. Bu şekilde gitmez ve bu şekilde Türkiye’de takdir ettiğim en büyük insanlardan bir tanesi Erdal Demirkıran’dır. Onu takdir ederim, deli çünkü. Deliliğini kabul ediyor. ‘Ben dünyanın en akıllı insanıyım’ derken gerçekten deliliği hak ettiğini gösteriyor. Bu sebeple keşke herkes onun gibi biraz deli olabilse. Hatta en son kitabına yazmış, ‘Bütün kadınlar aptal, birsen değilsin’. Oysa ‘Birsen’ nişanlısının ismi. Zeki bir adam. Bu sıcak ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 Gerçekleştirilen finalin ardından 3 günlük eğitim seminerine sponsor olan Haber Yorum Gazetesi, Bursa Kebap Evi, Pizza House, May Klima ve Altay İklimlendirme yetkililerine plaket takdim edildi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32