İNEGÖL AMATÖRÜ KENDİ TEMSİLCİSİNİ SEÇECEK

İNEGÖL AMATÖRÜ KENDİ TEMSİLCİSİNİ SEÇECEK

Ahmet Mestan’ın da listesinde yer aldığı Cemal Vardar, 430 üyenin 250’sinin oyunu alarak yeniden Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçildi. Güven tazeleyen Vardar’ın yeni dönemi ile birlikte, İnegöl amatörü de artık ke

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulunda 430 üyenin 250’sinin oyunu alan mevcut başkan Cemal Vardar, kıran kırana geçen seçimde Cem Gençoğlu’nu geride bırakmayı başardı.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16.Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa yeniden Cemal Vardar seçildi. Merinos Kongre Kültür Merkezindeki olağan kongrede Cem Gençoğlu ile yarışan Vardar, 430 üyenin 250’sinin oyunu aldı. Cem Gençoğlu ise 179 oyda kaldı. 1 üyenin oyu ise geçersiz sayıldı.

‘SORUNLARI HALLEDECEĞİZ’

Kongrenin ardından teşekkür konuşması yapan Cemal Vardar, şunları söyledi: “Kongreye gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Bursa futbolu için çalışıyoruz. İnanıyorum ki yeni görev dönemimizde daha iyi işler yapacağız. Gittiğimiz bölgelerdeki sorunları biliyoruz. Bunları halletmeye çalışacağız.”

‘EL ELE OLACAĞIZ’

“Cem Gençoğlu bizim uzun yıllardır beraber çalıştığımız bir arkadaşımız. Cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum. Biz bir bütünüz. Hep beraber el ele Bursa için çalışacağız. Bursa’da son yıllarda amatör futbolda ortaya çıkanlar belli. Bu çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Her şey çok daha güzel olacak.”

VARDAR SÖZ VERMİŞTİ

Öte yandan, Cemal Vardar’ın güven tazelemesi ile birlikte İnegöl amatör spor camiası da yıllar istediği ‘Kendi temsilcilerini seçme’ hakkına kavuştu. Seçimlerden bir gün önce İnegöl’e gelen Cemal Vardar, burada amatör kulüp temsilcileri ile bir araya gelmişti. Toplantıda konuşan Doğanspor Başkanı Cemalettin İlgezdi: “Yeni döneminizle birlikte biz İnegöl amatör camiası olarak kendi temsilcimizi seçmek istiyoruz. Biz aramızda bir temsilci belirleyip size bildirelim. Bu uygulama daha iyi olacaktır. Bütün arkadaşlarımızın ortak kanaati de budur” demişti. Vardar ise bu isteğin üzerine; “Söz, bundan sonra İnegöl kendi temsilcisini seçecek. Buradan söz veriyorum” şeklinde konuşmuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00