www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL AVANTAJLARINI İYİ DEĞERLENDİRİYOR

İNEGÖL AVANTAJLARINI İYİ DEĞERLENDİRİYOR

Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarcılık (ZOW) Türkiye Genel Müdürü Aykut Engin, İnegöl, ticarî hareketliliği ve hammadde kaynaklarına yakın olmasının avantajını iyi değerlendiriyor ve Türkiye`nin mobilyacılık ko

19-22 Mart 2015`te 7. kez düzenlenecek Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Dünya lansmanı 9-12 Şubat ZOW Bad Salzuflen`de Lidewij Edelkoort öncülüğünde gerçekleştirilen trend works konseptini Türkiye`ye taşıyan ZOW Türkiye, İnegöl`de gerçekleştirdiği lansman ile mobilya sektörü için çalışan tasarımcılar ve AR-GE uzmanları ile buluştu.

15 BİNİ HEDEFLİYORUZ

İnegöl’de bulunan bir otelde düzenlenen toplantıya ZOW Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Aykut Engin ile Trendsetter Adnan Serbest konuşmacı olarak katıldı. ZOW Fuarcılık Türkiye Genel Müdürü Aykut Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelişme dinamiği yüksek bir bölge olan İnegöl`ün, ticari hareketliliği ve hammadde kaynaklarına yakın olmasının avantajını iyi değerlendirerek Türkiye`nin mobilyacılık konusunda en önemli bölgelerinden biri olduğunu belirterek, "ZOW Fuarları adına bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz trend works konseptinin tanıtılacağı lansman toplantılarına İnegöl`den başlamanın mutluluğu içindeyiz. Geçtiğimiz yıl ZOW Fuarları`na 87 ülkeden gelen ziyaretçiler, Türk üreticilerinin yurt dışı pazarları ile bağlantı kurmalarını kolaylaştırdı. ZOW 2014`e gelen yaklaşık 12 bin ziyaretçinin yüzde 16`sını yabancı ziyaretçiler oluşturdu. Bu yıl ise, fuara gelen toplam ziyaretçi sayımızı 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz ve bu sayının da yüzde 20`sinin yabancı ziyaretçiler olacağına inanıyoruz” dedi.

 

BAŞKA FUARLARA BENZEMEZ

ZOW Fuarlarının diğer fuarlardan farklı olduğu ifade eden Engin, “Sektörün alışık olduğu fuarlardan farklı olarak ZOW, teknik destekten, catering hizmetlerine kadar tam bir VIP yaklaşımla tasarlanıyor ve fuar alanında markaların ziyaretçileri ile ofis rahatlığından buluşmalarını hedefliyoruz. Fuara katılan markalara, fuar alanında büyük küçük marka gözetmeksizin aynı ayrıcalıkları sağlıyoruz. Tüm firmalar, eşit büyüklükteki alanlarda markalarını değil, kaliteli ürünlerini sergiliyorlar” şeklinde konuştu.

YILIN MOBİLYA TRENDİNE YÖN VERECEĞİZ

Mobilya sektöründe üretimin satışa dönebilmesi açısından trendlerin takibi ve uygulamasının önemine değinen Engin, “Her yıl farklı gruplarla projeler geliştirdik. Bu yıl da yepyeni bir projeye imza attık.  İlk uygulaması geçtiğimiz günlerde ZOW Bad Salzuflen`de, Tasarımcı ve Trendsetter Lidewij Edelkoort öncülüğünde gerçekleştirilen trend works konsepti, Mart ayında da Türkiye`ye taşınıyor. Almanya`dan 5 hafta sonra Türkiye`de sergilenecek trend works konseptini uygulamak amacıyla Türkiye`de mobilya sektöründeki yeniliklerin öncüsü Trendsetter Adnan Serbest ile anlaştık. Trend works alanımız ile yılın mobilya trendlerine yön vermeye hazırlanıyoruz ve bu konseptin her yıl, mobilya modasına yön vereceğine inanıyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19