www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL AVM BAYRAMDA DOLDU TAŞTI

İNEGÖL AVM BAYRAMDA DOLDU TAŞTI

Türkiye’nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezi İnegöl AVM, bayramda her yaştan ziyaretçisine eğlence dolu anlar yaşattı. Bayram boyunca İnegöl AVM’de hem küçüklere, hem büyüklere şenlik vardı.

Açık alışveriş merkezi keyfini bayramda da doyasıya yaşayan İnegöl AVM ziyaretçileri, bayramın her günü eğlenceli etkinliklerle tatilin keyfini çıkardı.

Dans eden kuklalar ve sosis balonlarla karnavala dönüşen bayram eğlencesi, İnegöl AVM’de her yaştan ziyaretçinin yoğun ilgisiyle gece geç saatlere kadar şenlik havasında geçti.

Müzikal Tiyatro, İbiş Kukla, Tahta Bacak ve Sihirbaz, ramazanda da olduğu gibi yine herkesten büyük alkış aldı. Çocukların en fazla katılım gösterdiği etkinliklerin başında gelen Kum Boyama; çocuklara sadece eğlence değil, el becerilerini geliştirme olanağı da sundu.

En moda markaları, benzersiz lezzetler sunan cafeleri, mevsimin keyfini bütün güzelliği ile yaşatan eğlence dolu meydanı ile İnegöl AVM, ilk bayramında İnegöllüler kadar kente gelen misafirler için de bayramın en renkli adresi oldu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19