İNEGÖL AVM SEFA DOĞANAY İLE STARTI VERDİ

İNEGÖL AVM SEFA DOĞANAY İLE STARTI VERDİ

Türkiye’nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan İnegöl AVM, cumartesi günü alışveriş startını verdi. İlçe protokolünün hizmete başlayan mağazalara yaptığı ziyaretle start alan İnegöl AVM, akşam ise Yetenek Sizsinizin Yar

Türkiye’nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezi olan İnegöl Alışveriş ve Yaşam Merkezi, cumartesi günü alışveriş startını verdi. Yüzde 62’si tamamlanmış olan ve 1 ay içerisinde tamamının faaliyete geçecek olan İnegöl AVM’ye vatandaşların ilgisi yoğun olurken, gündüz düzenlenen programda; İlçe Kaymakamı Durmuş Gencer, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin, İMYO Müdürü Yahya Işık, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, siyasi parti temsilcileri ile oda ve dernek başkanları açılan mağazaları ziyaret ederek mağaza müdürlerine çiçek takdim ettiler ve hayırlı olsun temennilerinde bulundular. AVM içerisindeki tüm mağazaları ziyaret eden protokol, ardından İnegöl AVM’nin meydanındaki sahnede bir basın açıklaması yaptı. Açılış programı akşam Sefa Doğanay’ın gösterisi ile sürdü.

YILLARDIR SÜREN ÖZLEMİ YAŞATMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Burada konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu gün İnegöl olarak çok büyük bir mutluluğun yaşandığını söyledi. Bunun bir açılış değil, start verme olduğunu hatırlatan Aktaş, “İnanıyorum 10 yıllar içinde, 20, 30 yıl sonra bile hayırla yad edilecek, İnegöllülerin keyifle gelip vakit geçireceği, alışverişlerini yapacağı İnegöl Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bu gün itibari ile start verdik. Bu bir açılış değil, bu bir start verme. Tabi henüz eksik görülen, şu anda düzenlemede olan mağazalar var, ama inşallah yaklaşık 1 ay sonra hiçbir eksik ve aksaklığın kalmadığı, bırakın Bursa’yı Türkiye’de bile eşi görülmeyen bir alışveriş merkezi olduğunu hep birlikte göreceğiz. Açılışta havanında güzel olmasıyla beraber İnegöllülerin yoğun bir ilgisi vardı. Tabi bu yıllardır böyle bir konsepti bekleyen İnegöllülerin özlemiydi. Bu gün İnegöllülere bunu yaşatmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

YERSİZ ELEŞTİRİLER ALMIŞTIK

Başkan Aktaş, bu işin iki farklı görünmeyen boyutu olduğundan bahsederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birincisi; dışarıda farklı şehirlerde bu ihtiyaçlarını giderenler vardı, onlar şimdi buradalar. İkincisi ise; İnegöl’de böyle bir konsept olmadığı için bir şekilde bunu gideremeyen insanlar vardı, onlar da bu saklı kalmış ihtiyaçlarını gidermek için buraya gelecekler. Burada bir işletmeci arkadaşımla yaptığım görüşmede müthiş bir talebin olduğunu söyledi. Proje aşamasında çok yersiz yere eleştiriler almıştık. İnanıyorum ki herkes, İnegöl için daha iyi olsun diye istedi. Ama bu gün doğru bir yolda olduğumuzu hep beraber görüyoruz.”

BEN ÜZERİME DÜŞENİ YAPTIM, SIRA İNEGÖLLÜLERDE

Kırcalı İnşaat A.Ş. sahibi Alaattin Kırcalı ise bu günün İnegöl için çok mutlu bir gün olduğunu yineleyerek, “Bu mutluluğu yaşatmış olmaktan dolayı biz de çok mutluyuz. İhale aşamasının ardından ilk günden beri Başkanım ve belediyemizle birlikte hızlı bir süreçle 1 Haziran’da başladığımız inşaatı 4 Haziran’da açmış bulunuyoruz. Ben projenin iki tarafındaydım; bir İnegöllü tarafındaydım, bir de yatırımcı tarafındaydım. Bu projenin başarılı olmasındaki en önemli etkenlerden biri de bu. Buradaki mağaza karması, tabela sayısı İnegöllülerin beklentilerini karşılayabilecek olan, sosyal yaşamlarını, alışverişlerini her türlü ihtiyacını burada görebilecek olan bir alışveriş merkezi oldu. Ben İnegöllü olarak ne gerekiyorsa yaptım ve bundan sonra sıra İnegöllülerde, buraya sahiplenmeliler. Burası artık bizim değil, bütün İnegöl’ün. Herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

SEFA DOĞANAY GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

Program akşam saat 21.00’da Yetenek Sizisiniz yarışmasının birincisi Sefa Doğanay’ın gösterisi ile devam etti. Akşama kadar yoğunluğun hat safhada olduğu AVM’de Sefa Doğanay gösterisinde ise yaklaşık 4 bin kişilik bir kalabalık vardı. Meydanın ve balkonların dolup taştığı gösteriye, İnegöl programına özel bir skeçle çıkan Doğanay; ‘Ünlüler Uçakta’ adlı oyununu sergiledi. Hostesliği Bülent Ersoy’un yaptığı uçakta; Yıldız Tilbe’den Nihat Doğan’a, Sezen Aksu’ya, Metin Akpınar’a varana kadar birçok ünlünün taklitlerini yaparak İnegöllülere farklı bir akşam yaşatan Sefa Doğanay’a, 45 dakika süren gösterisinin ardından Alaattin Kırcalı tarafından çiçek takdim edildi. Gece, havai fişek gösterisi ile son buldu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68