www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl bayrama hazır

İnegöl bayrama hazır

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ramazan Bayramı ve 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi alınan tedbirlerle ilgili açıklama yaptı. Taban, İnegöl Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğu mesajını verdi.

Belediye Başkanı Alper Taban, bu gece 00.00’da başlayacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı öncesi alınan tedbirler ile uygulamalara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Belediye Encümen Salonunda yapılan açıklamada, "bayrama hazırız" mesajı verildi. 

Alper Taban, çok özel ve önemli günlerden geçildiğine işaret ederek şöyle devam etti: “Özellikle sokağa çıkma yasağı ile beraber hafta sonlarını evlerimizde geçirdiğimiz günlerden geçiyoruz. Salgınla birlikte de yeni öğretiler artık gündemimizde. Sosyal mesafeyi korumak, maske kullanmak gibi” 

Süreci doğru yönettik 
İnegöl'de salgın sürecinin doğru yürütüldüğünü söyleyen Başkan Taban, “Salgından dolayı hem hükümetimiz hem de yerelde belediyelerimizin örnek çalışmalar yaptı. Çok az sayıda vakaya sahibiz. Ancak bu bir rehavete sebep olmasın. Bulaşması çok kolay. Dikkati elden bırakmayalım. Yine bu gece 00.00’da başlayacak ve Salı gecesi 00.00’da sona erecek sokağa çıkma yasağında olabildiğince evimizde vakit geçirmeye, zorunlu olmadığımız hallerde dışarı çıkmayarak bu sürece katkı vermeye devam edelim.”diye konuştu. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19