İNEGÖL BELEDİYESİ BEKLENENİ YAPTI KONSER İPTAL EDİLDİ

İNEGÖL BELEDİYESİ BEKLENENİ YAPTI KONSER İPTAL EDİLDİ

Gazzeli Müslümanları çoluk çocuk demeden vahşice öldüren katil siyonist İsrail'e tepkiler çığ gibi büyürken, yaşanan vahşete kayıtsız kalmayan İnegöl Belediyesi, Ramazan Sokağındaki Orhan Hakalmaz konserini iptal etti.

Zalim İsrail, önceki akşam Gazze’ye kara harekatı başlattı. Hava saldırıları ile yetinmeyin yüzlerce insanı karadan saldırarak katleden İsrail’e dünya üzerindeki birçok ülkeden tepkiler geldi. Özellikle İslam coğrafyası acı haberlerle yasa boğulurken, İnegöl Belediyesi’de Gazze’deki zulme kayıtsız kalmadı. İnegöl Belediyesi, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle ramazan sokağındaki etkinlikleri revize etti.

 

“HER ZULÜM İNSANLIK SUÇUDUR”

Konu ile ilgili İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban bir açıklama yaptı. Ramazanın son günlerini idrak ettiğimiz şu günlerde, İsrail’in Gazze’ye yönelik yapmış olduğu şiddet nedeni ile acılı, hüzünlü ve yaralı olduklarını belirten Taban, “Gazze’de kan akıyor. Dünyanın neresinde, kim tarafından yapılırsa yapılsın ve gerekçesi her ne olursa olsun, her türlü zulüm bir insanlık suçudur” dedi.

 

KONSER İPTAL EDİLDİ

Alper Taban, yaşanan bu zalim saldırılar nedeniyle İnegöl Belediyesi olarak bu yıl 10’uncusu düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinde de revizyona gitme gereği duyduklarını ifade etti. Bu kapsamda 19 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Orhan Hakalmaz konserinin iptal edildiğini kaydeden Taban, “21 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Serhat Balantekin Ezgiler Konseri ise, Ezgi ve İlahi Konseri olarak revize edilmiştir. Gerçekleşen bu program değişikliğini değerli İnegöl halkımızın dikkatine sunarak, Gazze’de hayatlarını kaybeden dindaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu insanlık dramının da bir an önce son bulmasını temenni ediyor saygılar sunuyorum” dedi. 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00