www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Belediyesi bir günde 18 bin maske dağıttı

İnegöl Belediyesi bir günde 18 bin maske dağıttı

İnegöl Belediyesi bir günde 18 bin maske dağıttı

Maske ihtiyacını gidermek için seri üretime geçen ve ilçe halkına her alanda ücretsiz maske temin eden İnegöl Belediyesi, özverili çalışmalarıyla bir günde 18 bin adet maske dağıttı.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs, ülkemizde de olumsuz etkilere neden oldu. Virüsle mücadelede ilk günden bu yana hem hükumet hem de yerel yönetimlerin aldığı tedbirler hastalığın yayılmasına ciddi derecede engel olurken, ortaya koyulan virüsle mücadele çalışmaları neticesinde Türkiye adeta dünyaya örnek oldu.
Yapılan çalışmalarda hükumetin aldığı önlemler ve yaptığı çalışmalarla birlikte yerel yönetimler de bu süreçte sıkı bir mücadele içerisine girdi. İnegöl Belediyesi, ilk günden itibaren hem dezenfekte çalışmaları hem de salgın döneminde en çok ihtiyaç duyulan maske üretimi konusunda ciddi mesai harcadı. Gelinen noktada maske üretimi hususunda seri üretime başlayan İnegöl Belediyesi, Pazartesi günü bir günde 18 bin maskeyi ücretsiz olarak vatandaşlara ulaştırdı.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00