www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi

İnegöl Belediyespor’da Yeni Sezon İçin Kurban Kesildi

AXA Sigorta Efeler Ligi ve 2. Ligde mücadele eden İnegöl Belediyespor için yeni sezon öncesi kulüp tesislerinde dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı.

Kurban kesim törenine Kulüp Başkan Vekilleri Rıdvan Kocaağa, Nuhi Solak, yönetim kurulu üyeleri, Efeler Ligi ekibinin antrenörü Levent Zoroğlu, 2. Lig ekibinin Antrenörü Ertuğrul Erdoğan, yardımcı antrenörler ve sporcular katıldı.

Kurban kesimi sonrası açıklama yapan Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa, şunları söyledi: “Bugün Efeler Ligi oyuncularımız ile altyapı oyuncularımızla oluşturduğumuz ve 2. Ligde mücadele edecek olan takımımızla birlikte 2020-2021 sezonunun hayırlı ve uğurlu geçmesi için hem dua ettik hem kurban kestik. Hem Efeler liginde mücadele edecek olan takımımızın hem 2. Ligde mücadele edecek olan altyapı takımımızın başarılı bir sezon geçirmesini, sezon boyunca hiçbir sakatlık, kaza, bela rabbim nasip etmesin. İnşallah hayırlara vesile olsun. Bu amaçla yeni sezon hazırlıklarına da tüm hızımızla devam ediyoruz. Kıymetli Belediye Başkanımız Alper Taban’ın önderliğinde Belediyesporumuz hem voleybol Efeler Liginde hem 2. Liginde mücadele eden takımımızla, bu sezonda adından söz ettirmeye devam edecek. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz. İnşallah şehrimize layık bir takımla güzel günler güzel başarılar elde ederiz. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim ettiğimiz duaları kabul eylesin inşallah. Rabbim kazadan beladan korusun. Şehrimize de hayırlı uğurlu olsun. Allah mübarek etsin.”

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25