İNEGÖL DERBİSİ NEFES KESECEK

İNEGÖL DERBİSİ NEFES KESECEK

Süper Amatör Lig A grubunda mücadele eden iki temsilcimiz Kafkasspor ve Gençlergücü, bu gün oynanacak İnegöl derbisinde karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka öncesi açıklama yapan Kafkasspor Başkanı Serhat Kılınç; “Gençlergücü’nü yenerek Playo

Süper Amatör Küme A grubunun iki favori takımı, bu gün oynanacak derbi maçta karşı karşıya gelecek. Maç öncesi yaptığı açıklamasında taraftarın bu önemli maçta kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Yeşil-Beyazlı kulübün Başkanı Sehat Kılınç, her iki grubun da en iyi takımı olduklarını göstereceklerini söyledi.

Bu Kez Kazanan Takım Olacağız

Bu gün saat 14.30’da Gençlergücü’nün ev sahipliğinde Kurtuluş sahasında oynanacak derbi öncesi iddialı açıklamalarda bulunan Kafkas Kartalı’nın Başkanı Serhat Kılınç, süper amatörde mücadele eden İnegöl takımlarının önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Gençlergücü’nün matematiksel olarak Play-Off’a çıkmayı garantilediğini de belirten Kılınç; “Biz de puan farkını yeterince açmıştık. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlara rağmen Play-off biletine en yakın ikinci takım biziz. Alacağımız 3 puan bizi direk Play-Off’a taşıyacak. Bu nedenle bizim için Gençlergücü maçı çok önemli. İlk yarıda oynadığımız maçta rakibimize oranla iyi olmamıza karşın puanları paylaşmıştık. Bu kez 3 puanı alan takım olmak istiyoruz” dedi.

İki Grubunda En İyisiyiz

Maçın İnegöl’e yakışan bir şekilde başlayıp tamamlanmasını arzu ettikleri ifade eden Kılınç, “Maçı izlemeye gelen tüm taraftarların futbolu güzelleştirecek şekilde takımlarını desteklemeleri en büyük arzumuz. Bu nedenle futbolu çirkinleştirecek her türlü ortamdan uzak durulmasını arzu ediyoruz. Her iki grubunda en iyi takımı bize göre biziz. Şimdi sıra bu gücü sahaya yansıtacak olan futbolcularda” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07