İnegöl Dershaneler İçin Büyük Potansiyel

İnegöl Dershaneler İçin Büyük Potansiyel

İnegöl FEM Dershanesini ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’deki eğitim kalitesinin ve anlayışının her geçen gün arttığını ve İnegöl’ün dershaneler için potansiyel bir ilçe olduğunu söyledi.

Kurum ve kuruluş ziyaretleri çerçevesinde bu hafta özel dershaneleri ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, önceki gün FEM dershanesi Müdürü Harun Camızcı’yı ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında bir açıklama da yapan Başkan Aktaş, son 7 yılda ilçedeki okul oranının çok büyük gelişme gösterdiğini ve buna bağlı olarak da eğitimde kalite gerektiğini ifade etti.  Aktaş; İnegöl’ün her geçen gün ticaretiyle, ekonomisiyle, nüfusuyla, sosyal ve kültürel hayatıyla geliştiğini ve değiştiğini ifade ederek, “İnegöl’de yeni anaokulları, yeni ilköğretim okulları ve yeni liseler açılıyor. Sınav kazanma ile alakalı başarılar daha da yükseliyor. Bunu destekleyen ana unsurlardan birisi olan dershanelerimiz de her geçen gün değişiyor ve gelişiyor” dedi.

Aktaş, dershanelerin birbiriyle yarış halinde olduğunu belirterek, “Bu rekabet eğitimde kaliteyi, farklı metot ve teknikleri geliştiriyor.  49 bin ilköğretim ve lise öğrencisiyle İnegöl, dershaneler için büyük bir potansiyel oluşturuyor. Ben ilçemizde eğitim anlayışının günden güne geliştiğini düşünüyorum. Dershanelerimize ve eğitim gören tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi..

FEM Dershanesi Müdürü Harun Camızcı ise; Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; İnegöl’de dershane olarak eğitimde kaliteyi ellerinden geldiğince artırmak istediklerini, kadro, kaynak ve rehberlikte İnegöl eğitimini üst düzeye taşımak istediklerini ifade etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07