İNEGÖL EMNİYETİNDEN KAÇAMADILAR

İNEGÖL EMNİYETİNDEN KAÇAMADILAR

İnegöl’de girdikleri 5 farklı iş yerinden LCD televizyon ve laptop çalan 3 kişi, güvenlik kameralarından tespit edildikten sonra, İnegöl Emniyeti’nin sıkı takibi sonucu yakalandı.

İnegöl’de önceki akşam meydana gelen hırsızlık vakalarında, 5 farklı iş yeri soyuldu. Ardarda yaşanan soygunlarda, tüm işyerlerinden LCD televizyon ve laptop çalınması üzerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri soygunları aynı kişi veya kişilerin yapabileceği şüphesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlattı. Hırsızlık olayının meydana geldiği işyerlerinde ve çevrede güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan ekipler, hırsızlık olaylarını 3 kişinin yaptığını belirledi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kamera kayıtlarından elde edilen veriler doğrultusunda soruşturmayı titizlikle yürüten emniyet ekipleri, İnegöl ve civarında farklı adreslere yönelik operasyonlar düzenledi. Yapılan baskınlarda yaş ortalamaları 22 olan Y.M.Y., M.K. ve S.Y. isimli 3 hırsız yakalanarak gözaltına alındılar.

ÇALINTI EŞYALARI SATIN ALANLAR DA GÖZALTINA ALINDI

Hırsızlık zanlılarının evlerinde yapılan aramalarda çalıntı eşyalar bulunmazken, yapılan ilk sorguda zanlılar çaldıkları TV ve laptopları sattıklarını itiraf ettiler. Polis, daha sonra 3 adet LCD TV ve Laptopu satın alan kişiler olan İ.A. ve B.M.’yi de gözaltına aldı.

5 BİN LİRALIK VURGUN

Emniyette yapılan incelemede, 3 zanlının çaldığı 3 adet LCD TV ve Laptopun toplam değerinin 5 bin lira olduğu bildirildi.

HEM SUÇLULAR HEM GÜÇLÜ

Gözaltına alınan Y.M.Y., M.K. ve S.Y. isimli 3 hırsız, iki günlük gözaltı süresinin ardından elektronik eşyaları 50-100 liraya sattıkları İ.A. ve B.M. ile birlikte adliyeye çıkarıldılar. Zanlılar adliyeye çıkarıldığı sırada, adliye önüne gelen hırsızların yakınları ise bu sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı. Hırsızlıkla suçlanan kişilerin yakınlarının kendilerini savunarak ‘Sizin başka işiniz yok mu, günah. Neden çocuklarımızı çekiyorsunuz’ diye serzenişte bulunmaları ise dikkat çekti. Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen zanlıların, daha önce de birçok hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi.

ÇALINAN MALLAR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Hırsızların 5 farklı işyerinden çaldıkları LCD TV’ler ve Laptop, Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş ve Asayiş Büro Amiri Başkomiser Emin Kumsal’ın nezaretinde Cumartesi günü sahiplerine teslim edildi.

MAĞDUR İŞYERİ SAHİPLERİ EMNİYETE MİNNETTAR KALDI

Çalınan TV’sini almak üzere Alanyurt’taki karakola gelen Yılmaz Türkseven, televizyonunu Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş’ın elinden aldı. Yılmaz Türkseven, “Öncelikle İnegöl Emniyet Müdürlüğüne ve emniyet mensubu arkadaşlarımızın bu kadar kısa bir sürede çalınan eşyaların bulması İnegöl halkı için onur vericidir. Güzel çalışmalar, kendilerine buradan teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek emniyet mensuplarına teşekkürlerini iletti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07