İNEGÖL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İNEGÖL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Gerçekleştirilen 1. Olağan Kongre sonucu HAS Parti İlçe Başkanlığına seçilen Sedat Öpçiner, basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda, “Basit, bayağı ya da gündelik hiçbir olayda ya da gündemin peşine takılmayacağız. İnegöl için çalışacağız.&

HAS Parti İnegöl İlçe teşkilatında geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucu Zeki Anıl Gülşen’den Başkanlık görevini devralan Sedat Öpçiner, Cumartesi günü basın mensuplarına yönelik Sedef Pastanesinde tanışma kahvaltısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltıda yeni Başkan Sedat Öpçiner, görevde bulunduğu süre içerisinde yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Erdemli Bir Siyaset Projesi Ortaya Koyuyoruz

Geçtiğimiz hafta 1. Olağan kongreyi gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Sedat Öpçiner, “Partimiz henüz bir yaşında. Ayrılık süreci, kuruluş çalışmaları, ardından baskın seçim derken zor bir süreçti. Zor bir yola çıktık. Bu yol, uzun ve meşakkatli bir yol. Bizler, bugün, burada yola çıkarken vizyonumuzu, yeni bir medeniyet, misyonumuzu erdemli siyaset, vaadimizi huzurlu bir millet olarak belirledik. Yılların getirdiği sulandırılmış, çözüm yerine sorun üretmiş, kutuplaşmış, ötekileştirilmiş eski siyaset yerine yeni, erdemli bir siyaset projesi ortaya koyuyoruz.” dedi.

İlk Sözümüz Son Sözümüz Olacak

HAS Partide siyaset yapma adının zorluğa talip olmak olduğunu kaydeden Sedat Öpçiner, “Basit, bayağı ya da gündelik hiçbir olayda ya da gündemin peşine takılmayacağız. Kriterimiz erdemli siyaset olacaktır. Muhtevamızla, dilimizle, üslubumuzla bu çerçevede olacağız. İlk sözümüz son sözümüz olacaktır.”dedi.  

İnegöl İçin Çalışacağız

HAS Parti İnegöl teşkilatı olarak ilçenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bilen kadro olduklarını dile getiren Sedat Öpçiner, “İlçemizde daha güzel şeylerin yapılması için siyasetimizi yapacağız. Bunu yaparken güzel olan şeylere teşekkür etmeyi de bileceğiz, olumsuz yapılan çalışmalar da en sert dille eleştirilerimize de yapacağız. Bu üslubumuzla İnegöl’de farklı bir siyaset anlayışı sergileyeceğiz. Biz Yönetim Kurulu üyelerimizle, kendimiz için istediğimizi başkası için de isteyeceğiz. Kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmayacağız. Başkasına yapılan kötülüğü kendimize yapılmış sayacağız. İnegöl için çalışacağız.” diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68