www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl için önemli protokol

İnegöl için önemli protokol

İnegöl Devlet Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi arasında bir protokol bugün imzalandı. İnegöl'e yeni kazandırılan ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında açılacak olan Sağlık Meslek Yüksek Okulu "İlk ve Acil Yardım Programına gidecek olan öğrenciler stajlar

İnegöl Devlet Hastanesi ile Uludağ Üniversitesi arasında bir protokol bugün imzalandı. İnegöl'e yeni kazandırılan ve 2020-2021 eğitim öğretim yılında açılacak olan Sağlık Meslek Yüksek Okulu "İlk ve Acil Yardım Programına gidecek olan öğrenciler stajlarını İnegöl devlet hastanesinde görecekler.

İnegöl'e yeni kazandırılan Sağlık Meslek Yüksek Okulu "İlk ve Acil Yardım Programının" 2020-2021 eğitim döneminde eğitime başlayabilmesi adına İnegöl Devlet Hastanemiz ve Uludağ Üniversitemiz arasında bir protokol bugün imzalandı.

 

İnegöl devlet hastanesi başhekimi Hayretin Göçmen sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. "31 Ocak 2020. Lütfen bugünü İnegöl'ün tarihine not düşün. Bugün Uludağ Üniversitemize bağlı İnegöl Meslek Yüksek Okulunda "Marka Kent İnegöl'ü" "Üniversite Kenti İnegöl" ve "Yaşayan ve Yaşatan Hastane / İnegöl Devlet Hastanesini" "Eğitim Hastanesi" yapma yolunda minik ancak oldukça önemli bir adım atıldı. Milletvekilimiz Sayın Vildan Yilmaz Gürel'in girişimleri ile İnegöl'e kazandırılan Sağlık Meslek Yüksek Okulu "İlk ve Acil Yardım Programının" 2020-2021 eğitim döneminde eğitime başlayabilmesi adına İnegöl Devlet Hastanemiz ve Uludağ Üniversitemiz arasında bir protokol bugün imzalandı. Sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü'nün himayeleri ile gerçekleşen ve İnegöl Devlet Hastanesini temsilen acizane hazır bulunduğumuz protokol imza törenine, Uludağ Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof Dr Ahmet Saim Kılavuz ve İnegöl Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof.Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan katıldı. İmzalanan protokolle İnegöl'de eğitim görecek "İlk ve Acil Yardım Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri" pratik stajlarını İnegöl Devlet Hastanesinde yapacak. Bize göre bugünkü adım, hastanemizin "Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olması açısından upuzun fakat güzel ve bir o kadar da anlamlı yolun ilk adımları. Allah adımlarımızı sıklaştırsın ve hızlandırsın. Atılan bu adımlar İnegöl'ümüz ve Milletimiz için hayırlara vesile olur İnşallah.” İfadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00