İNEGÖL MOBİLYA VE TEKSTİLDE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

İNEGÖL MOBİLYA VE TEKSTİLDE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şube Başkanı ve yönetimi, Kaymakam Aziz İnci’yi ziyaret etti. Burada konuşan Kaymakam İnci, İnegöl’ün mobilya ve tekstilde büyümeye devam edeceğini söyledi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İnegöl Şube Başkanı Hüseyin Babacan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Aziz İnci’yi ziyaret etti. TÜMSİAD heyetini makamında ağırlayan Aziz İnci, “İnegöl Mobilyasının tanıtımı için hep birlikte çalışacağız mesajı” verdi.

TÜMSİAD İnegöl Şube Başkanı Hüseyin Babacan, ziyarette yaptığı konuşmasında TÜMSİAD’ın İnegöl’de yaklaşık 1 ay önce kurulduğunu hatırlattı. Çalışmalara başladıklarını da kaydeden Babacan; “Kaymakamımıza hoş geldin ziyaretinin yanı sıra tanışma amaçlı da bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. İnşallah birlikte STK’ların yapması gerekenler ve bizim ne tür katkı sunacağımızla ilgili bir ziyaret olacak. İnegöl’ün güzelliklerini birlikte yaşamayı umut ediyoruz” dedi.

İnegöl Daha Büyük Bir İhracat Merkezi Olacak

Kaymakam Aziz İnci ise; İnegöl mobilyasının tanıtımı için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Kaymakam İnci, TÜMSİAD çatısı altında ağırlıklı olarak genç iş adamlarından oluşan heyeti kabul etmekten memnuniyet duyduğunu da ifade ederek; “Değerli iş adamlarımıza yürekten başarılar diliyorum. İnegöl’ün müteşebbis, atılgan, enerjik insanlarından oluşan sanayi ve işadamları topluluğu bundan sonra da hedeflerini büyüterek İnegöl’ü daha güzel yerlere taşımaya devam edecekler. Meslek odalarımız sanayi ve işadamları derneklerimiz kamu kurumlarıyla el ele vererek İnegöl’de daha fazla istihdam sağlayacak, İnegöl’ü daha büyük bir ihracat merkezi yapacak” diye konuştu.

İnegöl’ün Sanayisini Mobilyasını Tanıtmaya Devam Edeceğiz

Ağırlı olarak mobilya ve tekstilde İnegöl’ün büyümeye devam edeceğini belirten İnci, şöyle devam etti: “Kamunun imkânlarını daha fazla kullanacağız. Milletvekilimiz ve diğer yöneticilerimiz üzerinde durduğu gibi Meslek Yüksekokulumuzu ve Mesleki ve Eğitim Merkezimizi, Halk ve Çıraklık Eğitim Merkezimizi sektöre nitelikli eleman yetiştirecek ve sektörü büyütmeye devam edeceğiz. Bizim en büyük sıkıntımız kalifiye elemandır. Sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman sorununu çözmek için hep berabere çalışacağız. MODEF’te yaptığımız gibi tanıtım çalışmalarında beraber olacağız. İnegöl’ün sanayisini mobilyasını tanıtmaya devam edeceğiz.” Dedi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54