İNEGÖL MOBİLYALARI ÇİN PAZARINDA

İNEGÖL MOBİLYALARI ÇİN PAZARINDA

18-21 Mart tarihleri arasında Çin Guangzou’da 500 bin metre kare alan üzerinde düzenlenecek olan CIFF Mobilya fuarına, İnegöl’de üretim yapan Cascade, Çilek, Donat, Gala, NdesigN, Saloni, Vira ve Weltew mobilya firmalarının ürünleri yer alacak

Evrensel kriterlere yaklaşan, dünyanın mobilya alanındaki birinci lig markalarıyla boy ölçüşebilecek ve rekabet edebilecek bir seviyeye gelen, Türkiye’nin mobilya başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İnegöl Mobilyası, Çin Guangzou’da düzenlenecek olan dünyanın en önemli ve en büyük fuarı olan CIFF Mobilya fuarında da yerini alıyor. Türkiye genelinde 36 markanın yer aldığı fuarda, İnegöl’den de 7 mobilya markası temsil edecek.

7  İnegöl Markası Yer Alıyor

18–21 Mart 2011 tarihleri arasında 500 bin metrekare alanda Çin Guangzou’da düzenlenecek dünyanın en büyük ve önemli CIFF Mobilya fuarına, bu yıl 9’u Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi olmak üzere toplam 14 Türk mobilya firması bin metrekarelik bir alanda katılıyor. Fuara bu sene içlerinde İnegöl Mobilya markalarının da bulunduğu; Aldora, Alfemo, Bellona, Bostan’s, Cardin, Casa, Cascade, Çilek, Doğtaş, Donat Collection, Gala Mobilya, İDAŞ, İpek Mobilya, İstikbal, İşbir, Kilim, Koleksiyon, Konfor, Laressa, Merinos, Misafir Mobilya, Mobi, Mobiland, Mondi, NdesigN, Saloni, Seray, Serhat Mobilya, Teleset, Tepe Mobilya, Vira Mobilya, Vitello, Weltew, Yağmur, Yataş, Yatsan gibi çok güçlü MOSDER üyesi markalar katılıyor.

Çin’den Tüm Dünyaya Ulaşmayı Hedefliyorlar

İstanbul ihracatçı birliklerinin organizasyonunda düzenlenen milli katılım ile fuara katılan üyelere DTM teşviklerinden de faydalanıyor. Fuarda, Avrupa bölgesinden katılımcı olarak sadece Türkiye bulunuyor. Çin’in Guanzhou Canton bölgesinde yapılacak olan dünyanın en büyük mobilya fuarında, ev mobilyaları, ofis mobilyaları, otel ekipmanları ve mobilyaları, bilgisayar mobilyaları, mutfak mobilyaları, ev tekstili ve ev dekorasyonu alanında ürünler sergilenecek. Fuar ile birlikte İnegöllü mobilya üreticileri Çin’den tüm dünyaya gelen mobilya alıcılarına ulaşmayı hedefliyor.

Çin’de düzenlenecek olan fuar sektörün değişen ve gelişen yüzünü göstermek için çok önemli bir fırsat. Çin, Almanya, İtalya, Dubai, İngiltere, Rusya, Libya, BAE, Romanya, Fransa, İran, Ürdün, Mısır, Şam, Bahreyn, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Lübnan, Hindistan ve Kenya’da tanıtımlar yapmaya devam edilecek.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24