İNEGÖL MOBİLYASI YOLLARDA

İNEGÖL MOBİLYASI YOLLARDA

İnegöl Genç İşadamları Derneği İGİAD’ın önerisi üzerine İFOR tarafından gerçekleştirilen İnegöl Mobilyası logolu TIR’lar yollara çıktı.

300 BİN TL’LİK BÜTÇE İLE 100 TIR GİYDİRİLECEK

Proje ile ilgili açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi başta olmak üzere, 6 kuruluşun destekleriyle 300 bin TL’lik bir bütçe oluşturduk ve 100 tırlık bir proje yaptık. Şu ana kadar 35 tır giydirildi. Amacımız ilk etapta 100 civarında tırı giydirmek. Umarım çok yakın bir zamanda, tüm Türkiye şehirlerarası yollarda ve şehir içlerinde, İnegöl Mobilyası logolu tırlarla yeniden konuşulur olacağız.”dedi.

------------------------------------------------

İnegöl Mobilyası’nın Türkiye kapsamında reklamının yapılması amacıyla başlatılan nakliye araçlarının İnegöl Mobilyası logolu giydirme kullanmaları projesi kapsamında ilk 35 tır hazırlandı. Belediye Başkanı ve İFOR Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, dün İTSO, İGİAD, Mobilyacılar Odası, Şoförler Odası ve İfor yetkilileri ile birlikte TIR’ların tanıtımını yaptı.

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) tarafından önerilen ve İFOR tarafından hayata geçirilen proje kapsamında İnegöl Mobilyası logosuyla giydirilmiş 35 TIR’ın tanıtımında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün İnegöl olarak güzel bir mutluluğu ve beraberinde heyecanı yaşıyoruz. Öncelikle İnegöl’ümüze, İnegöl Mobilyası’na yaptığımız çalışmanın hayırlı olmasını ümit ediyoruz. İnegöl’ümüzdeki farklı iş adamlarının, derneklerimiz ve farklı sivil toplum örgütlerimizin İnegöl’ün ve İnegöl Mobilyası’nın tanıtım ve lansmanıyla alakalı düşünce ve kanaatleri vardı. Özellikle elimizde araç giydirme ile ilgili farklı projeler vardı. İFOR fuarcılık olarak bunların hepsini aldık. Taraflarla görüştük, farklı görüşleri aldık ve İFOR fuarcılık olarak 18 Aralık 2012 tarihinde bir karar aldık. Bu karara göre 100 aracı giydirmeyle alakalı bir komisyon oluşturduk. Komisyonda yer alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. O gün aldığımız karar gereği Belediye Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda İFOR tanıtım kurulu üyesi Yusuf Şen başkanlığında, Mobilyacılar Odası Başkanımız Özcan Ayhan, İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İGİAD Başkanımız Bahadır Bayraktar, İnegöl Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanımız Bahattin Korkmaz, İFOR Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Alıcı, İFOR Avukatımız Mehmet Yılmaz ve İGİAD üyesi olan Umut Ortakçı bey ve bizden de Ali Karasu arkadaşımızla birlikte sekiz kişilik bir komisyon oluşturduk” dedi.

 

Komisyonun kurutluğu tarihten itibaren çalışmaya başladığını ve 2013 Şubat ayı sonuna kadar araç giydirme projesiyle alakalı 14 nakliye firması ile görüşüldüğünü belirten Alinur Aktaş, “İlerde yaşanacak olası hukuki sıkıntılarla alakalı da şirket avukatımız Mehmet Yılmaz beyden de hukuki anlamda istifademiz oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bursa’dan, İzmit’ten, İstanbul’dan ve İnegöl’den tedarikçi firmalarımızla görüşüldü. Gelinen noktada İnegöl Mobilyası’nın tanıtımı ve lansmanı adına yapılan bir sürü reklam çalışmasının yanında, yüzlerce Türkiye yollarında şehirlerarası yollarda, caddelerde, şehir içlerinde gezen bu araçların İnegöl Mobilyasının değerini arttırılmasıyla alakalı bir kazanca dönüştürebilme hesabını burada sonuçlandırmış olduk” diye konuştu.

 

300 BİN TL’LİK BÜTÇE İLE 100 TIR GİYDİRİLECEK

Projenin bir de finans ayağı olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdüren Aktaş, şöyle devam etti: “Sağ olsun İnegöl’ün değerli kuruluşları, sivil toplum örgütleri bu konuda devreye girdi. İnegöl Belediyesi başta olmak üzere, İnegöl Ticaret Ve Sanayi Odamız, birinci organize sanayi bölgemiz, ikinci organize yani mobilya ihtisas sanayi bölgemiz, İnegöl küçük sanayi sitemiz ve İnegöl Mobilyacılar AVM olmak üzere 6 kuruluşun destekleriyle 300 bin TL’lik bir bütçe oluşturduk ve 100 tırlık bir proje yaptık. Şu ana kadar 35 tır giydirildi amacımız ilk etapta 100 civarında tırı giydirmek. Tabi ki bununla alakalı olarak ta 1. sınıf malzemeler kullanıldı. Muhakkak bunların da deformasyonu olacak ama maksimum sürede bundan istifade edebilmek istiyoruz.”

SADECE İNEGÖL MOBİLYASI REKLAMI OLACAK

TIR’larda sadece İnegöl Mobilyası’nın reklamı olduğunu da dile getiren Aktaş, “Tırlarda başka bir şirket reklamı veya bir mobilya firmasının reklamı söz konusu değil. Bu reklamda sadece İnegöl Mobilyası vurgulanıyor. Bir kıyısında da nakliye şirketinin kendi ismi ve telefon numaraları veriliyor ki, bu zaten çok doğal bir şey. Umarım çok yakın bir zamanda tüm Türkiye şehirlerarası yollarında ve şehir içlerinde, sokaklarda İnegöl Mobilyası logolu tırlarla yeniden konuşulur olacak. İnegöl Mobilyası’nı daha iyi standartlara çıkartmak, bilinirliğini ve tanınırlığını artırmak adına gerek belediyemiz gerek ticaret odamız gerek diğer kurum ve kuruluşlar olarak özellikle bizim çatımız olan İFOR fuarcılık şirketinin ne kadar doğru bir çalışma ve ne kadar doğru bir atılım olduğunu burada bir kez daha görüyoruz. Biz özellikle İFOR ‘un gücünden de ciddi şekilde istifade ettik. İnegöl’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Umarım İnegöl’de bulunan 250-300 tırın tamamını bu şekilde giydirebiliriz” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24