İNEGÖL PİLOT BÖLGE OLDU

İNEGÖL PİLOT BÖLGE OLDU

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM), yurt genlinde çeşitli temsilciliklerle oluşumlarını gerçekleştirme çalışmalarını sürdürürken, İnegöl Pilot Bölge oldu.

Türkiye`de birçok büyükşehirde temsilciliklerin açılacağını ifade eden UBM Merkez Başkan Yardımcısı İsmail Kocal, gençleri daha çok spor ve benzeri etkinlikler ile uyuşturucudan uzak tutacaklarını belirtti.

 

İNEGÖL’DE CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İsmail Kocal, “Şuan İnegöl çalışmalarına Coşkun Baydar kardeşimizi görevlendirdik. İnşallah İnegöl için güzel çalışmalar yapacak. Şu anda kendi yönetimini kurma aşamasında. Çeşitli derneklerle, vakıflarla görüşme halinde bundan bizim de bilgimiz var. Gerek siyasi partilerle, gerek spor kulüpleri ile gerek derneklerle şu anda bir çalışma içerisinde. Umuyorum İnegöl`de başarılı olacağız. Tabi merkez olarak bir karar aldık ve İnegöl`ü pilot bölge seçtik. İnegöl`de uyuşturucu ve bonzai ile ilgili ciddi çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

 

ALTERNATİF OLARAK SPOR ÖNERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

UBM`nin merkezinin Bursa olduğunu ifade eden Kocal, “Birçok büyükşehirde temsilcilik çalışmalarımız var. Hem kulüp hem de dernek olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’yla çalışmaları var. Yani çok geniş kapsamlı bir çalışma. Amacımız bu aralar ciddi anlamda çalışmalar olan bonzai ve uyuşturucu maddeleri ile mücadeledir. Biliyorsunuz her şeyin bir karşılığı var. Uyuşturucu ve bağımlılığın karşılığı spordur. Alternatif olarak spor önermeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07