www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl size güveniyor

İnegöl size güveniyor

1.lig yolunda bu akşam Antalya’da Manisaspor ile karşılaşacak olan İnegölspor,  sahadan galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırmak istiyor.

 

1. Lige yükselmek playoff maçları bugün Antalya’da oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Çeyrek finalde Manisaspor ile karşılaşacak olan İnegölspor’da moralle en üst seviyede.

Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak Manisa FK - İnegölspor maçı saat 20.00'de başlayacak.Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın kazananı yarı finalde Hekimoğlu Trabzon - Sancaktepe FK maçının galibi ile karşılaşacak.

1. LİG ÖZLEMİ BİTSİN

Ligi 5. Sırada tamamlayarak playoff oynama hakkı kazanan ve 1. Lig için önünde sadece 3 maç olan bordo beyazlılara desteklerde çığ gibi arttı. Belediye Başkanı Alper Taban ve eski yöneticiler ile İnegöllü bir çok İşadamı, bordo beyazlıların şampiyon olması halinde teknik kadroyu ve futbolcuları prim sözü verdi.

Yıllardır özlenen 1. Lig heyecanının sona ermesini isteyen taraftarlar ise tüm şehri bayraklarla donattı. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-0 la geçerek ilk yenilgisini tattıran ekibimizin, aynı başarıyı tekrarlayarak adını yarı finale yazdıracağına tüm şehir inanıyor.

Başkan Münür Kanar ve yöneticilerin üstün gayretleri, Teknik Direktör Murat Yoldaş ve ekibinin lig boyunca sahada gösterdiği başarıyı playoff maçlarında göstererek bir üst lige yükseleceği, tüm İnegöl’de büyük bir beklenti haline geldi.

Bugün oynanacak Manisa FK maçını kazanmamız halinde geriye sadece iki maç kalıyor. Daha önce Alanya’da oynanan müsabakalarda adını finale yazdıran ve penaltılarla elenen ekibimizin bu kez aynı hatayı yapmadan 1. Lige yükselerek tüm şehre çifte bayram yaşatması bekleniyor.

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00