www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl Ülkü Ocaklarında Nöbet Değişimi

İnegöl Ülkü Ocaklarında Nöbet Değişimi

İnegöl Ülkü Ocaklarında 1 yıldır görev yapan Ersin Aydın’ın yerine Emrah Sazıl atandı. Yeni başkan önceki gün koltuğuna oturdu ve yaptığı açıklamasında İnegöl’de ülkücülük bayrağının her daim dalgalanacağını duyurdu.

İnegöl Ülkü Ocakları’nda önceki gün nöbet değişimi gerçekleşti. Ocak Başkanı Ersin Aydın’ın yerine Ocak Başkanlığına atanan yeni Başkan Emrah Sazıl, Ocak binasında yapılan törenle koltuğa oturdu. Ülkü ocakları ikinci başkanlığına ise Bahri Yılmaz getirildi.

İnegöl Ülkü Ocaklarında yapılan görev değişikliği ile mevcut başkan Ersin Aydın’ın yerine mimar Emrah Sızıl atandı. Ocakta ikinci başkanlığa ise Bilgisayar Mühendisi Bahri Yılmaz getirildi. Yeni başkan önceki gün düzenlenen törenle koltuğa otururken, burada yaptığı açıklamasında bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve kendilerinin de bu bayrağı göklere zirveye çıkarmanın mücadelesini verdiklerini söyledi. Bu yolun kutlu bir yol olduğuna işaret eden Emrah Sazıl; “Yüce Türk halkı da biliyor ki, bu dava Türk İslam Milliyetçilerinin sürdürdükleri kutlu bir yoldur. Bu yolda inanıyoruz ki bu sevdayı içinde taşıyan ülküdaşlarımız, gönüldaşlarımız var ve bu dava yolunda hep bizlerin yanında olacaklardır” dedi.

İnegöl’de Ülkücülük Meşalesi Her Daim Yanacak

Emrah Sazıl, İnegöl Ülkü Ocakları olarak 22 kişilik yönetim kadrosu ve bin 200 genç ile faaliyetlerine devam ettiklerini dile getirerek; “Ülkücülüğün bir erdem olduğunu belirterek, görevinin sorumluğunu bilerek, yönetimle beraber bu erdeme nail olmaya çalışacaklarını ve gençlere öncü olacağız. Üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Üzerimize aldığımız sorumluğun bilincindeyiz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber İnegöl’de Ülkücülük meşalesinin her daim yanacağını belirtmek isteriz” diye konuştu.

Ersin Aydın Ülkücülüğe Leke Sürmeden Görevini Tamamladı

Eski Başkan Ersin Aydın’ın bir yıldır yürüttüğü başkanlık döneminde ülkücülük davasının bayrağını kirletmeden ve leke sürmeden görevini yerine getirdiğini ve yeni İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı olan kendisine devrettiğini ifade eden Sazıl, “Eski ocak başkanımız Ersin Aydın’ın yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Emrah Sazıl Ülkücülük geleneğinin günümüzde de sürdürülmüş olmasından dolayı memnunluk duyduklarını belirterek, değişen ve gelişen dünyada bu tür yerlerin hala daha faal olması Türk toplumu için bir kazanç olduğunu kaydetti. Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanlığına atanan Emrah Sazıl, konuşmasının ardından Türk bayrağına sarılı Kuran`ı Kerimi teslim aldı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19