www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de asayiş uygulaması

İnegöl´de asayiş uygulaması

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen trafik ve asayiş kontrollerinde 2 motosiklet trafikten men edilirken çok sayıda şahsa ceza-i müeyyide uygulandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ilçe genelinde trafik ve asayiş uygulamaları gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Cuma akşam gerçekleştirilen uygulamalarda çok sayıda araç denetlenirken, trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

ASKER FİRARİSİ YAKALANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Trafik, Asayiş ve Önleyici Hizmetler büro amirliği ekipleri geçtiğimiz Cuma akşamı, İnegöl´ün Ramazan ayına huzurlu ve güvenli girmesi amacıyla ilçe genelinde trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Anafartalar Caddesi, Osmanbey Caddesi ve Yenişehir Caddesi´nde gerçekleştirilen uygulamalara İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Trafik Tescil Denetleme Büro amirliği ekipler, Asayiş Büro amirliği ekipler ve önleyici hizmet büro amirliğine bağlı ekipler katıldı. Uygulamalar neticesinde çok sayıda araç durdurulurken, yüksek ses çıkaran, plakasız yola çıkan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edilen 2 motosiklet trafikten men edildi.Ayrıca uygulama kapsamında asker firarisi olduğu öğrenilen 1 kişide gözaltına alındı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19