İNEGÖL´DE BAŞARI ÖYKÜLERİ YAZILIYOR

İNEGÖL´DE BAŞARI ÖYKÜLERİ YAZILIYOR

İTSO Başkanı Metin Anıl, yıllık dış ticaret hacmi 1,5 milyar dolara dayanan İnegöl´de mobilya, ağaç işleri, tekstil, gıda, makine ve otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren firmaların başarı öyküleri yazdıklarını söyledi.

 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Garanti Bankası arasında kredi protokolü imzalanarak üyelerin avantajlı kredi desteklerinden faydalanmaları sağlandı. Protokole göre, Garanti Bankası İnegöl Şubesi ve Çarşı Şubesi´ne başvuran İTSO üyeleri Ticari ve Gayri Nakdi Ticari Kredilerde özel avantajlardan yararlanacaklar. Ayrıca İTSO üyesi kadın girişimcilere de 60 aya kadar vadeli kredi verilecek.

 

İTSO´da dün düzenlenen Kredi Protokolü´ne Meclis Başkanı Sadık Gülerer, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar. Toplantıda Garanti Bankası Marmara Bölge Müdürlüğü Yönetici Gürkan Kaya, İnegöl Şube Müdürü Recep Kayrak, Çarşı Şubesi Müdürü Cemal Kemancı ve Müşteri İlişkileri Yönetici Ergin Yılmaz hazır bulundular.

 

UYGUN ÖDEME KOLAYLIKLARI SAĞLANACAK

İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerinin finans konusunda sıkıntıya düşmemeleri için zaman zaman bankalarla protokoller imzaladıklarını söyledi. İmzaladıkları protokol ile kredinin banka tarafından verileceğine vurgu yapan Başkan Anıl, ?Odamız üyesi olan firmalara banka tarafından daha uygun ödeme kolaylıkları sağlanmış oldu. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? diye konuştu.

 

KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL MADDE

Protokolde kadın girişimciler için de ayrı bir madde bulunduğuna vurgu yapan Başkan Metin Anıl, ?Kadınlarımızın iş hayatının içinde olmaları çok önemli. Son yıllarda devletimiz tarafından kadın girişimcilere özel bazı avantajlar sağlanıyor. Benzer avantajların bankalar ve finans kuruluşları tarafından sağlanmasını olumlu buluyoruz? dedi.

 

İNEGÖL´DE BAŞARI ÖYKÜLERİ YAZILIYOR

İnegöl´ün canlı ekonomisi ile Türkiye´ye örnek olduğunu da vurgulayan İTSO Başkanı Metin Anıl, yıllık dış ticaret hacmi 1,5 milyar dolara dayanan ilçede mobilya, ağaç işleri, tekstil, gıda, makine ve otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren firmaların başarı öyküleri yazdıklarını söyledi. Başkan Anıl, ?İnegöl ekonomisinin lokomotifi olan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız, üyelerimizin her alanda yanında yer alıyor. Bu yönde çalışmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL EKONOMİSİ DİKKAT ÇEKİYOR

Garanti Bankası İnegöl Şube Müdürü Recep Kayrak ise, ekonomik başarıları ile dikkat çeken İnegöl´e katkı yapmak için ellerinden geleni yapmaya özen gösterdiklerini belirtti. Kayrak, İTSO ile imzalanan protokol sonrasında avantajlı kredi olanaklarından yararlanmak isteyenlerin oda üyelik belgeleri ile İnegöl´deki şubelere başvurmaları hakinde kendilerine uygun koşullarda finans desteği verileceğini belirtti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan Bayraktar



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00