www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de Buray Rüzgârı

İnegöl´de Buray Rüzgârı

İnegöl´de gerçekleşen Buray konserine ilçe halkı yoğun katılım gösterdi. Belediye Başkanı Alper Taban ve protokol üyeleri de konseri vatandaşların arasında izledi.

İnegöl Belediyesi 31. Kültür Sanat Festivali kapsamında Buray konseri gerçekleştirdi.İnegöllü gençlerin yoğun katılım gösterdiği konsere binlerce İnegöllü genç Kültür Park içinde bulunan nikâh dairesi önünde hazırlanan konser alanına akın etti.

 

VATANDAŞIN İÇİNDE TAKİP ETTİLER

Konseri Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile meclis üyeleri de takip ederken, konser arasında Başkan Taban sahneye davet edildi. Alper Taban, kısa süre kaldığı sahnede sanatçıya konserin anısına fincan takımı hediye etti. Burada kısa bir selamlama konuşması da yapan Başkan Taban; ?Açıkçası çok kıskandığımı ifade etmek istiyorum. Pek çok programlar yaptık, sizleri göremedik. Buray kardeşimiz geldi, buraları doldurdunuz. Kendisine de ifade ettim, kendisiyle ne kadar kıvanç duysa azdır. Allah yolunu açık etsin inşallah? dedi.

 

PROTOKOL KURULMADI

Konser alanında bu yıl farklı bir uygulamaya gittiklerini de dile getiren Taban, ?Fark ettiniz mi bilmiyorum. Halk konserleri yapıyoruz, bu yıl halk konseri yaparken protokol uygulamayalım istedik. Dedik ki halkımız, vatandaşımız burada sanatçımızla buluşsun. Dolayısıyla araya bir engel koymaksızın sizleri buluşturmak istedik. Ben çok güzel olduğunu düşünüyorum. Buraları doldurduğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İnegöl için hep şunu söylüyorum; Allah´a hamdediyorum bu kadar renkli bir toplum, bu kadar farklı kültürlerden oluşan bir toplum ama bir o kadar da saygılı, hoşgörülü, birbirini kucaklayan bir topluluktan oluşuyor İnegöl. Hepinize katkı ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00