www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de Dev Operasyon

İnegöl´de Dev Operasyon

İnegöl merkezli 5 ile bağlı toplam 13 ilçede kaçak silah ticareti yapan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 29 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kaçak silah ele geçirildi.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçak silah satışı yapanlara göz açtırmıyor. Aylar önceden bu yana yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı.

64 ADRESE BASKIN

Edinilen bilgilere göre; İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı´nca verilen talimat üzerine İnegöl başta olmak üzere Bursa, Ankara, Sakarya ve Bilecik´teki toplam 13 ilçede evlere baskın yapıldı. Şafak vakti yapılan harekete geçen İnegöl KOM, Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve diğer illerdeki Kom ekipleri 13 ilçedeki toplam 64 adrese baskın yaptılar.Yüzlerce polisin katıldığı operasyonlarda evler didik didik arandı. Bu kapsamda İnegöl´de ise 29 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. İnegöl´de yakalanan şahıslar, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından gözaltına alındılar.

100´Ü AŞKIN RUHSATSIZ SİLAH

Suça konu silahların bulunması için sabahın erken saatlerinde aramalar sırasında ekipler her yeri didik didik aradılar. Yapılan operasyonlarda İnegöl´de 29 kişi olmak üzere yaklaşık 60 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 100 civarında ruhsatsız tabanca, tüfek ve yarı otomatik silahlar ele geçirildi. Şafak vakti yapılan İnegöl merkezli operasyonun İnegöl´de ilk olduğu öğrenildi.

GÖZAÇTIRILMAYACAK

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığınca silah kaçakçılığı ve ticareti; uyuşturucu ticareti gibi halkın geleceğinde sorunların artmasına neden olduğu tespit edilen şahıslara yönelik operasyonlarına da devam edeceği öğrenildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25