www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de Dönüşüm Devam Ediyor

İnegöl´de Dönüşüm Devam Ediyor

İnegöl Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla İnegöl, farklı bir görünüme kavuşuyor.

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, İnegöl´ün cadde ve sokaklarında değişim ve dönüşüme devam ediyor. Bu kapsamda Turgutalp Mahallesi Osmanağa Çıkmazında yapılan kamulaştırmalarla sokak açılırken, taş parke uygulaması da tamamlanmak üzere.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Cuma günü devam eden çalışmayı yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Beşir Alıç´ın da katıldığı incelemede bir açıklama yapan Fevzi Dülger, İnegöl´de ilk kez uygulanan SSB uygulamasına da değinerek ?Şehrimizde dönüşüm devam ediyor. Perşembe günü Bursa bölgesinde bir ilk olarak Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol uygulamasını İnegöl´de Mesudiye-Alanyurt arası yolda uygulamaya başlamıştık. Tamamen yerli ve milli ürün ve ekipmanlarla bu işi yaptığımız için çok mutluyuz? dedi.

 

Yapılan çalışma hakkında da konuşan Dülger, ?Bugün Turgutalp Mahallesi Osmanağa Çıkmazındayız. İsminden de anlaşılacağı üzere burası eskiden çıkmaz sokaktı. Ancak mevcut kamulaştırmaların bitmesi sonucu bir iki bahçe duvarını yıkarak sokağı çıkar hale getirdik. Bu zaman zarfında zemin iyileştirmelerini de yaparak zeminin oturmasını beklemiştik. Bugün de artık zeminde kilit taş uygulamamızı yapıp çalışmamızı tamamlıyoruz. Bulunduğumuz alanda 450 m2 parke taşı, 170 metretül bordü ve 170 metretül oluş taşı kullandık. Bu işin belediyemize yaklaşık maliyeti 20 bin TL´dir. Yapmış olduğumuz hizmetin mahallemize ve İnegöl´ümüze hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29