www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de En Anlamlı Etkinlik

İnegöl´de En Anlamlı Etkinlik

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ´Küfür Etme Ağzını Kirletme´ sloganı ile gerçekleştirmiş oldukları etkinlikte takdir topladı.

Son zamanlarda toplumda iyice yaygınlaşan küfür içerikli sözlere dikkat çekmek isteyen öğrenciler, farkında bir etkinlik gerçekleştirdi. Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-C sınıfı öğrencileri öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte argo kelimelere dikkat çekilerek toplum uyarıldı. Gerçekleştirilen etkinlikte ahlaklı nesiller yetişmesine vurgu yapıldı.

 

KIZLARIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

 

 Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Fatma Doğlar Dağ, "Bugün 9-C sınıfı önderliğinde harika bir çalışma başlattık. ´Küfür Etme Ağzını Kirletme´ sloganı ile başlattığımız etkinlik ahlaklı nesiller yetiştirmek adına çok önemli. Biz, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak diyoruz ki küfür etmek kimseye yakışmıyor ama en çok da asalet, nezaket ve zerafet timsali olan kadınlara yakışmıyor. O halde küfür etmiyor, argo konuşmuyor ve konuşanları kibar bir dille uyarıyoruz. Bu güzel etkinlik sebebiyle tüm 9-C sınıfını kutluyor güzel kızlarımın gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19