www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de huzur ön planda

İnegöl´de huzur ön planda

İnegöl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından, İnegöl´ün hemen hemen her ana arterinde uygulamalar gerçekleştiriliyor.

İnegöl´de huzur ve güvenliğin arttırılması, vatandaşların güven kalitesinin yükselmesi ve sokakların suçlulardan temizlenmesi için İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalar, aralıksız olarak devam ediyor.

İnegöl´de En Yoğun Yıl

İlçemiz İnegöl´de özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından uygulamalar ilçemizde artmıştı. Bir çok alanda uygulama noktaları konurken, araçlar ve sürücüler üzerinde aramalar gerçekleştirilmişti. Uygulamaların zirve yaptığı yıl ise 2019 oldu. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından, hemen hemen her ana arter üzerinde uyguluma noktası kuruluyor.

Araçlar Didik Didik Aranıyor

Yapılan uygulamalar sırasında araçlar didik didik aranıyor. Araç bilgilerinin yanı sıra, sürücü bilgileri ve araç içerisinde bulunan şahıslarında bilgileri sorgulanıyor. Yapılan sorgulamalar sırasında suç teşkil eden durumlar varsa, emniyet ekipleri harekete geçip gerekli işlemleri yapıyor. Herhangi bir suç teşkil edecek durum yoksa, sorguların ardından vatandaşlara teşekkür ediliyor ve güzergah üzerinde geçişi sağlanıyor.

Son Nokta Mer-Pa Oldu

Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği son uygulama noktası MER-PA oldu. MER-PA önüne uygulama gerçekleştiren Emniyet Ekipleri, araçları denetimden geçirirken, bir çok vatandaşın bilgilerini sorguladı.Yapılan uygulamalar sırasında herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29