İNEGÖL´DE NARKO-SOKAK 3 UYGULAMASI

İNEGÖL´DE NARKO-SOKAK 3 UYGULAMASI

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu imal ve ticaretinin önüne geçmek, gençleri zehirleyen zanlıların yakalanması, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla ?Narko-sokak 3 uygulaması gerçekleştirildi.


Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Ak´ın görevebaşlamasının ardından uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlarhız kazandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nce,Bursa´nın merkez 3 ilçesinin ardından İnegöl´de de narko-sokak uygulaması gerçekleştirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğüekipleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile İnegöl EmniyetMüdürlüğü ekipleri olmak üzere 100 polis uygulamaları katıldı.

Yenice Mahallesi Refah sokak, Sinanbey mahallesi Mesudiye çıkmazı, 1.Mesudiye sokak, Letafet sokak ve bazı sokaklarda eş zamanlı uygulamayapıldı.

Yapılan uygulamalarda araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerindede arama yapıldı. Refah sokakta şahıslar üzerinde yapılan aramadaüzerinden uyuşturucu madde çıkan bir şahıs yakalanarak gözaltına
alındı.

Saatler süren uygulamalarda Motorlu Polis ekipleri de sokakları tektek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar.

Operasyonları aratmayan uygulamada İnegöl Emniyet Müdürü ŞükrüKaplan´da görevinin başında yer aldı.

Uygulamaların zaman zaman yapılacağı ve uyuşturucu ile mücadelenindurmaksızın devam edeceği öğrenildi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00