www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL´DE SEZONUN İLK MAÇINI KARDEŞLİK KAZANDI

İNEGÖL´DE SEZONUN İLK MAÇINI KARDEŞLİK KAZANDI

Axa Sigorta Efeler Ligi´nin Bursa derbisinde sezonun ilk maçında dün akşam Bursa Büyükşehir Belediyespor ile İnegöl Belediyespor voleybol takımları karşılaştı. TRT Spor-2 kanalından canlı yayınlanan maçta, setlerde kıyasıya bir mücadele izlendi. Etkin müc

İnegöl´de sezonun ilk karşılaşması olması nedeniyle hakemlere, takım kaptanlarına ve maç gözlemcilerine karşılaşma öncesi çiçek verildi. İnegöl Belediyespor, etkili hücumlarla başladığı ilk seti 25-21 kazandı. İkinci sette kıran kırana başlayan mücadelede, ev sahibi takım İnegöl Belediyespor önde giderken, etkili ataklar sonunda aradaki skor farkını eriten Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci setin kazananı oldu.

 

Kıyasıya mücadelede setlerdeki sayı üstünlükleri iki takım arasında sürekli yer değiştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ın da yan yana izlediği maçta sporcular ve izleyiciler keyifli bir spor müsabakasına tanıklık etmiş oldu.

 

Skorların arasında eşitliklerin olduğu ve İnegöl Belediyesporun etkin atakları ile oynadığı maçta şans Büyükşehir Belediyespor´dan yana oldu. 3-1 biten maçın ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban; ?Centilmence oynanan kıyasıya bir mücadele seyrettik. Oldukça etkili, keyifli ve maç setlerinin skorunun iki takım arasında son ana kadar değiştiği bir müsabaka izledik. İnegöl Belediyespor olarak gayretimiz devam edecek. Sporun birleştirici ve bütünleştirici gücünün yansıdığı, keyifli bir maç oldu. Dolayısıyla sezonun ilk maçını kardeşlik kazandı? açıklamasında bulundu.

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01