İNEGÖL´DE SİLAHLI KAVGA

İNEGÖL´DE SİLAHLI KAVGA

Sinanbey Mahallesi 1. Leylak Sokak üzerinde tartıştığı kişi tarafından göğsünden bıçaklanan 39 yaşındaki İbrahim Öztürk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre sebebi bilinemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada,silahtan çıkan mermiler Taner Aras, kardeşi Okan Aras ile bu sırada yan sokakta bulunan düğüne gitmek isteyen Uğur Korkmaz´ı, çeşitli bölgelerine isabet ederek yaraladı.Silahlı yaralamayı gerçekleştiren şahıslar, özel otomobille olay yerinden kaçtılar. Kanlar içerisinde kalan şahıslar nedeni ile durum hemen 112 Acil Servis Ekipleri´ne bildirildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulunurken, daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´ne kaldırdı.

İnegöl Devlet Hastanesi önüne gelen ve yaralananların yakını olduğunu iddia eden bir şahıs acil önünde taşkınlık çıkardı. Duruma müdahale etmek isteyen hastane polisine satırla saldıran şahsa, basın mensuplarıyla acil önünde bulunan bir vatandaş müdahale etti. Etkisiz hale getirilen şahıs gözaltına alındı.

Yaralılar Uğur Korkmaz ile Taner Aras İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan müdahalenin ardından, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50