www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de Takip ve Denetim Zamanı

İnegöl´de Takip ve Denetim Zamanı

İnegöl Belediyesi, İnegöl´e değer katmak ve belediyenin hizmet kalitesini daha da yukarılara çıkartmak amacıyla takip ve denetim merkezini hayata geçirdi.

Vatandaş ile belediye arasındaki bağları daha da güçlendirmenin yanında, vatandaşın memnuniyetini artırarak belediye hizmetlerinin hedefine ulaşması noktasında önemli bir görevi yerine getirmesi beklenen Takip ve Denetim Merkezi hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Yenilikçi bir belediye olarak çağa yakalayan ve bugünden geleceğin şehrini kurma yolunda önemli çalışmalara imza atan bir kurum olarak, yaptığımız hizmetlerin kalitesini artırma ve vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanma adına takip ve denetim merkezini hayata geçirdik? ifadelerini kullandı.

 

?GELİN ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETELİM?

Gönülden bağlı olduğumuz İnegöl için şehrin her bir noktasında hizmet odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Taban, ?Kurumsal yapımızı sağlamlaştırarak, yeni nesil bir belediyecilik anlayışımızla ortak aklı çalıştırarak şehrimizi gelin birlikte yönetelim diyoruz. Bu güzelim şehirde yaşayan her bir bireyin bize ulaştırdığı fikirler çok önemli. Bu noktada İnegöl halkının ve belediye personelinin şehir hakkındaki fikirlerini söylemesine imkan sağlayan iki yeni projeyi hayata geçirdik biliyorsunuz. Bunlarda biri ?İNEGOLUNFİKRİ.COM? ve diğeri ise ?FİKİR GÖLÜ? projeleri. Bu iki proje sayesinde ilçede yaşayanlar gördükleri eksik ve aksaklıkları, şehre yapılmasında fayda gördükleri projeleri, istek ve önerilerini bizlerle paylaşıyorlar. Ayrıca göreve gelir gelmez hizmet masası yerine hayata geçirdiğimiz Çözüm Merkezi vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini bizlere ilettikleri önemli bir birim haline geldi? şeklinde konuştu.

 

?NİHAİ HEDEF HALKIMIZIN MENNUNİYETİ?

İnsan odaklı çalışma prensibiyle yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda vatandaşlarımızın bize ulaştırdıkları istek, talep ve önerilerin ilgili müdürlüklere iletilmesi sonrası, vatandaşların taleplerin hangi ölçüde yerine getirildiğini bizatihi yerinde inceleyip görme adına Takip ve Denetim Merkezimizi kurduklarını belirten Taban, ?Yürüttüğümüz bu çalışma ile vatandaş ve belediye arasındaki bağları daha da güçlendirmenin yanında, vatandaşın memnuniyetini artırarak belediye hizmetlerinin hedefine ulaşması noktasında önemli bir görevi yerine getirmeyi amaçlıyoruz.?

 

MERKEZ ÇALIŞANLARI SAHADA

Takip ve Denetim merkezinin vatandaşların yaşadıkları yerde çözüme kavuşmasını istedikleri faaliyetlerin ne ölçüde yerine getirildiği takip eden, aynı zamanda belediyenin hayata geçirdiği çalışmalarında halkın gözünde memnuniyetini ölçen bir merkez olduğuna vurgu yapan Taban, ?Kısacası bizler süreci takip ediyoruz. Belediyemize ulaşan taleplerin hangi oranda hayata geçirileceği noktasında yerinde incelemeler yapıyoruz. Yeri geliyor vatandaşlar ile yerinde inceleme yapıyoruz. Yeri geliyor çözüm merkezine ulaşan istek ve talep hangi müdürlüğü ilgilendiriyorsa o müdürlük çalışanlarıyla beraber sahaya iniyoruz. Bu konuda yapılan takip ve denetimler sisteme kaydedilip veri tabanı da oluşturuluyor. Kısacası merkezimiz olmaz görünenleri olumluya çevirmek için uğraş veriyor. Bu konuda merkez çalışanlarımızın ciddi bir performans sergilediklerini de buradan özellikle belirtmek istiyorum? diye konuştu.

 

Taban son olarak, ? Belediyemizin hizmet kalitesini yükseltme ve vatandaşlarımızın memnuniyetini artırma adına hayata geçirdiğimiz Takip ve Denetim Merkezinin şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, vatandaşlarımızın ?İNEGOLUNFİKRİ.COM? sayfasına şehrimize değer katacak fikirleri ulaştırmalarını ayrıca belediyemizin Alo 153 Çözüm merkezi hattına ve 0530 157 30 00 nolu whatsapp numarasına şehrimizde gördükleri veya tespit ettikleri her türlü konuyu iletmelerini rica ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29