www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl´de Tasavvuf Rüzgârı

İnegöl´de Tasavvuf Rüzgârı

İnegöl Belediyesi Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu, 3 ayların başlangıcı nedeniyle düzenlenen konserde ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

İnegöl Belediyesi, şehrin kültür sanat hayatına yön verecek programlarla ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor. Mart ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, 3 ayların başlangıcı nedeniyle 30 Mart Cuma akşamı İnegöl Belediyesi Mobilya Müzesi çok amaçlı salonunda Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu muhteşem bir konserle ilçe halkının karşısına çıktı.

 

KORO DİNLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Cuma akşamı 20.00´da başlayan konserde, Şef Cem Taşkıner yönetimindeki koro seslendirdiği ilahilerle gönülleri mest etti. İnegöl Belediyesi Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu, sergiledikleri performansla salondakilerin beğenisini topladı.

 

KOROMUZ ÇOK GÜZEL BİR GECE YAŞATTI

İnegöl Müftüsü Kazım Güzel´in de 3 aylara ilişkin konuşmalarının yer aldığı programı, Belediye Başkanı Alper Taban´da izledi. Program da kısa bir selamlama konuşması da yapan Başkan Taban, ?Mübarek 3 aylar içerisindeyiz. Bu akşam da tasavvuf müziği koromuz hocamız eşliğinde çok güzel bir gece yaşattılar bizlere. Rabbim inşallah bizleri ramazana ve bayrama da eriştirir. Güzellikler içerisinde, birlik beraberlik içerisinde bayrama da kavuşuruz diyorum. Siz değerli misafirlerimize de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Koromuza da ayrıca bu muhteşem tasavvuf ziyafeti için teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01