www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl’de 151 Mobilyacı bir araya geldi

İnegöl’de 151 Mobilyacı bir araya geldi

Mobiliyum AVM yönetimi istişarelerine aralıksız devam ediyor. Mobiliyum yönetimi Toplamda 151 ihracatçı ile bir araya geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mobiliyum AVM yönetim kurulu başkanı Talha Timür Han şunları söyledi. “2012 yılında 50 ortakla temeli atılan Mobiliyum; serüvenini 2014 yılında toplam 90 ortakla B Etap temelini atarak 2016 Yılında Şahsım ve Yönetim kurulumun seçimle göreve gelmesi ile birlikte Mobiliyum gibi Kurumsal ve Ticaretin Gözdesi olmayı hak eden Mobiliyum AVM’miz Maddi ve Manevi anlamda zor şartların üstesinden gelmiştir. Şuan itibari ile 215 üyesi bulunan Kooperatifimiz Göreve geliş sürecimiz ile birlikte Mobilya sektöründeki Değerli üyelerimize ve çalışanlarımıza birçok proje ve faaliyetler sunarak Mobiliyum AVM’mizin katma değerini arttırdık.” Dedi

Mobilya İnegöl’de Üretilir, Mobilya İnegöl’den alınır

Talha Timür Han devamında ise, “Bu faaliyetlerimizi belirlerken Sosyal çevremizi, STK üyelerimizi, Ticaret Odamızı, Mobilyacılar odamızı ve elbette ki Derneklerimizin faaliyetlerini ve Tüm İnegöl esnafımızı da göz önünde bulundurarak ilk çıkış noktamız ve sloganımız olarak ‘Mobilya İnegöl’de Üretilir, Mobilya İnegöl’den alınır’ diyerek başladık. Gelmiş olduğumuz noktada son 1 yıl içerisinde Mobiliyum AVM’mizi 548.000 kişi resmi olarak ziyaret etmiştir. Otelinden, restoranına, kafesinden berberine kadar gelen ziyaretçilerimiz şehrimize Katma değer bırakmıştır. Şuana kadar yapılan hiçbir organizasyon ya da kurum ve kuruluş bu denli sayıya ulaşmamıştır. Ayrıca yapmış olduğumuz tüm çalışmaların ne denli şeffaf olduğunu göstermek Değerli üyelerimizde haberdar olmasını sağlamak adına Yönetim Kurulumuz her yılın bitiminde Döneme geldiğimiz ilk günden beri bir önceki yılın Maddi değerlendirmesini ve gelecek olan yılın Bütçe değerlendirilmesini bir araya gelerek yapmıştır.” İfadelerini kullandı.

‘Yılın En İyi Uygulama Ur-Ge ‘  projesi seçildik

Talha Timür Han daha sonra Ticaret bakanlığı tarafından yılın en iyi Uygulama ‘Ur-Ge’  projesi seçildiklerini belirterek; “Uluslararası rekabetçiliği geliştirme UR-Ge programı kapsamında Ticaret Bakanlığı nezdinde üyelerimizin rekabet gücünü artırmak adına 2 Ur-Ge kümesini bünyemizde yürütmekteyiz. Yürüttüğümüz projemizde Ticaret Bakanlığı tarafından ‘Yılın En İyi Uygulama Ur-Ge‘  projesi seçildik.” Şeklinde konuştu

285 personelin Sertifikalı olarak eğitim sürecini tamamladık

Mobilya sektöründe Satış yapan personelden, Satış Sonrası Hizmeti gerçekleştiren personele kadar her bir birime eğitim verdiklerini dile getiren Talha Timür Han; “Çalışanlarımıza değer katmak adına kalifiyeli İstihdam sağlanması adına Türkiye’de ilk olan Mobilya konusunu ile ilintili Eğitim veren ilk kuruluş olan ‘Mobiliyum Akademi’yi kurduk. Bir yıl içerisinde Eğitimlerimiz de Mobilya sektöründe Satış yapan personelden Satış Sonrası Hizmeti gerçekleştiren personele kadar her bir birime eğitim vererek toplamda 285 personelin Sertifikalı olarak eğitim sürecini tamamladık.” Açıklamalarda bulundu.

 

Rakip Değiliz

Son olarak bir AVM’den daha fazlası olduklarını ve bir birbirleriyle komşudan öte olduklarını belirten Talha Timür Han; “2019 yılı bitimi 2020 yılında ise Yurt dışından gelen ziyaretçilerimizin daha iyi şartlarda ağırlanması adına Yurt içi satışı gerçekleştiren arkadaşlarımıza hali hazırda süren ücretsiz İngilizce kursumuzla 97çalışanımızın Günlük İngilizce Konuşmalarını sağlamak adına Mobiliyum Akademimiz hizmet vermektedir. Yurt Dışı Ticaret Hacmimizin artırılması adına Yurt Dışı Ticaret Heyetlerimizin planlaması için 151 ihracat çalışanımız toplanarak istişare ettik. 2020 yılında gerçekleştireceğimiz Faaliyetlerimizin yol haritasını belirledik. Ve Yılsonunda gerçekleştirmeyi planladığımız Alım heyeti organizasyonlarımızın da temelini böylelikle atmış olduk. Yani; bir AVM’den fazlası olduk birbirimiz için komşudan öteyiz. ‘Rakip, hiç değiliz’ Bu Yıl ve bir sonraki Yıllarda Ki Hedefimiz ; ‘Bir İtalyan kadar Estetik, Bir Alman kadar Dayanıklı Çin’e yaklaşan ‘Optimal ‘ Mobilya üreticisi olarak Algılanacak olan Mobiliyum Algısının yaratılması ve bunun en üst seviyeye çıkarılmasını Şahsım ve Yönetim Kurulum ve Çalışanlarımız ile birlikte sağlamaktır.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36