www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEGÖL'DE 65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM DEVAM EDİYOR

İNEGÖL

İNULAŞ A.Ş Başkanı İbrahim Bayram, İnegöl'de 65 yaş üstü ve diğer serbest ulaşımın devam ettiğini duyurdu.

İNULAŞ A.Ş Başkanı İbrahim Bayram yaptığı açıklamada, "Bazı illerimiz de  65 yaş üstü ve diğer serbest  ücretsiz ulaşımın kalkmasının gündeme gelmesi sebebi ve tarafımıza gelen  sorular nedeniyle İNULAŞ olarak tekrar bir açıklama yapma gereği duyduk "Bursa büyükşehir sınırları içerisin de ve İnegöl de 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma hakkının iptali söz konusu değildir. Bursa Büyük Şehir Belediyesi  65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçiş hakkını karşılamaya devam etmektedir." İnegöl de  65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma devam etmektedir.
Kart sisteminin geçerli olduğu tüm Hatlarda 65 yaş üzeri ve diğer serbest kart kullanan vatandaşlarımızın ücretsiz biniş hakları devam etmektedir.
65 yaşını ay ve gün olarak dolduran her Türk vatandaşı, bu haktan yararlanabilmektedir. Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızın çıkarmış oldukları kartlarına senelik vize yaptırmalarına da gerek yoktur. İlk başvuruda almış oldukları kartların süresi ömür boyudur bu konunun da önem arzettiğini düşünerek hatırlatılmasın da fayda görüyorum. Sözün kısası 65 yaş üzeri ve diğer serbest kart kullanan vatandaşlarımızın  ücretsiz biniş kartlarının iptali kesinlikle söz konusu değildir ücretsiz taşımaları devam etmektedir"dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19