www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl'de Çifte standart iddiası

İnegöl

İnegöl’de yanlış parklanma yapan sürücüleri af etmeyen trafik ekiplerinin geçtiğimiz gün kaldırımı yaya geçişine kapatarak mal indiren BİM aracına, ceza işlem uygulamadığı öne sürüldü.

İnegöl’de yanlış parklanma yapan sürücüleri af etmeyen trafik ekiplerinin geçtiğimiz gün kaldırımı yaya geçişine kapatarak mal indiren BİM aracına, ceza işlem uygulamadığı öne sürüldü. Vatandaşlar trafik ekiplerinin bu uygulamasını çifte standart olarak yorumladı.

Geçtiğimiz günlerde BİM Markete ait kamyon mal indirmek için geldiği Kasım Efendi Caddesi’ndeki marketin önünde trafik akışını yavaşlatmış, ardından sürücülerin şikayeti üzerine bu kez de yaya yolunu kapatacak şekilde kaldırıma park edilmişti.

Tepkilere aldırış etmeden mal indirmeye devam edilmesi üzerine  vatandaşlar son çare olarak 155’i arayarak durumu trafik ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bildirilen adrese gelen Trafik ekipleri, BİM marketi yetkililerini uyararak, kamyonu park ettiği yerden kaldırttılar.

İnegöl’ün muhtelif cadde ve sokaklarında zaman zaman yanlış parklanmaları fotoğraflayarak adrese ceza gönderen yada olay yerine cezai işlem uygulayan trafik ekiplerinin, BİM’e ait kamyonun yaya yolunu kapatacak şekilde kaldırımı işgal etmesine herhangi bir cezai işlem uygulamadığı öne sürüldü. İddiayı yapan vatandaşlar trafik ekiplerinin bu uygulamasının çifte standart olduğunu belirterek yetkililerin dikkatini çekti.

Ancak BİM’e ait kamyona her hangi bir cezai işlem uygulanmazken aynı cadde üzerinde hususi araçlara uyarılmadan cezai işlem uygulandığı vatandaşlar tarafından iddia edildi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00