www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İnegöl'de corona virüsü tedbiri

İnegöl

İnegöl Halk Eğitim Merkezi binasının girişine Corona Virüsüne karşı korunmak için dezenfektan cihazları yerleştirdi. Gelen vatandaşlar, çalışanlar ve Kursiyerler ellerini dezenfekte ederek içeriye girmeleri sağlanıyor.

Dünya'da etkili olan Corona Virüsü Türkiye'ye de sıçradı. Sağlık bakanı gece yarısı basın toplantısı düzenleyerek Corona Virüsünün Türkiye'de görüldüğünü açıkladı. Bu açıklamaların ardından Türkiye'de tedbirler artırıldı. İnegöl’de bulunan halk eğitim merkez binasının girişine dezenfektan cihazları yerleştirildi. Her gün yüzlerce kişinin geldiği bu kurumda vatandaşlar içeriye girdiklerinde görevliler tarafından yönlendirilerek ellerini dezenfekte yapılmaları sağlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Halk Eğitim Merkez Müdürü Ömer Göktürk; “Corona Virüsü bildiğiniz gibi tüm dünyayı hızlı bir şekilde tehdit ediyor binlerce kişi hayatını kaybetti. Bağlı olduğumuz bakanlıktan gelen talimatlarla Corona Virüsüne karşı bilgilendirme çalışmaları yapılması istenmişti bizlerden. Biz öncelikle kendi personelimizi ve kursiyerlerimizi çeşitli seminerler ve kurslarla Corona Virüsüne karşı bilgilendirdik. Biliyorsunuz İnegöl halk eğitim merkezine her gün binlerce kişi geliyor. Bizlerde hemen kurumumuzun girişine el dezenfekte koyarak insanlarımızın bu virüsten etkilenmemesi için bir önlem almayı düşündük ve böyle bir uygulama yaptık.” İfadelerini kullandı

Haber Merkezi 

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00